Πάντα προβληματιζόμασταν από διάφορα υποτίθεται αντιμνημονιακά μπλογκς, μεγάλης αναγνωσιμότητας που φέρονται ειδικά μετά το 3ο συριζέικο μνημόνιο να είναι τσιπρικότερα του τσίπρα.
Όλα όμως εξηγούνται σ΄αυτή τη ζωή, άσχετα αν κάποιοι φαίνεται πως εξαργυρώνουν τις επιθέσεις στην άλλη Ζωή (ναι καλά καταλάβατε, την Κωνσταντοπούλου).
Διαβάζουμε να αντιλαμβανόμαστε, για άλλη μια φορά, πως γίνεται το παιχνίδι μεταξύ πολιτικών και ενημέρωσης. Και δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε το έγγραφο που παραθέτει η Ραχήλ Μακρή στην σελίδα της στο facebook σύμφωνα με το οποίο ο διαχειριστής μεγάλου μπλογκ προσλαμβάνεται ως ειδικός συνεργάτης στο Υπουργείο Άμυνας.
Διορισμός του διαχειριστή του Olympia.gr στο υπουργείο εθνικής άμυνας για να εκτελεί συμβόλαια πολιτικής εξόντωσης των βαριδίων και ιδιαίτερα της πρώην προέδρου της Βουλής κ Ζωης κωνσταντοπουλού.
Δημοσιεύματα ψευδή, συκοφαντικά http://olympia.gr/…/10/05/καπαρωσε-12-γραφεια-στη-βουλή-η-…/ κατ’ εντολή του πολιτικού του προϊσταμένου λίγο πριν τις εκλογές. 
Αντί να τους πληρώνει για τις υπηρεσίες τους, τους πληρώνει το υπουργείο.
 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.