Συνελήφθη και για παράνομη χρήση ..φουφούς ! Αλήθεια είναι!
Σ΄αυτά όπως προβλέψαμε είναι αποτελεσματικός ο Υπουργός Φόρων Τρύφων Αλεξιάδης. Στη σύλληψη του ιδιοκτήτη σουπερμάρκετ με την φοροαποφυγή 600 εκατομμυρίων ευρώ, μέσω τριγωνικών συναλλαγών (καρουζέλ) δυσκολεύεται.
Η ΕΙΔΗΣΗ:


Επιχείρηση-σκούπα έκανε η αστυνομία στη Θεσσαλία, κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 350 κιλά κάστανα και έγιναν αρκετές συλλήψεις.Στα χέρια της βρίσκεται πλέον και ένας 92χρονος καστανάς.
Ο υπερήλικος συνελήφθη γιατί δεν είχε ταμειακή μηχανή, ενώ οι αστυνομικοί του κατέσχεσαν τα κάστανα και τη φουφού.
γελάει όλο το διαδίκτυο με την σύλληψη !
Ο 92χρονος είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της «άνευ αδείας εμπορίας», του «αθέμιτου ανταγωνισμού», «της μη ύπαρξης ταμειακής μηχανής» και «της παράνομης χρήσης ρυπαίνοντος μηχανισμού» (δηλαδή της φουφούς).
Σύμφωνα με το thessalianews.gr αυτή φαίνεται πως είναι η δεύτερη φορά που θα δικαστεί για τον ίδιο λόγο. Μάλιστα, επειδή είναι η δεύτερη φορά , μπορεί να φάει ποινή έως 32 μήνες.
Ήμαρτον…!

thessalianews.gr
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.