Μια υπέροχη προσφορά κάνει, με αφορμή την μέρα των Ευχαριστιών, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στο Μίσιγκαν παρέχοντας δωρεάν γεύματα την ημέρα των ευχαριστιών σε όσους-δεν έχουν οικογένεια ή τους φίλους κοντά τους, και το κάνει 10 χρόνια τώρα.

Η μέρα των Ευχαριστιών είναι μια γιορτή που οι άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες μαζεύονται για να μοιραστούν την ευγνωμοσύνη για τη ζωή και την ελευθερία τους στην Αμερική. Είναι μια μέρα διακοπών και  ο Γιώργος Δημόπουλος, ιδιοκτήτης του εστιατορίου   απηύθυνε πρόσκληση προς οποιονδήποτε να απολαύσει δωρεάν γεύμα με συναναστροφή με άλλους συμπολίτες του.


Η προσφορά του Γιώργου Δημόπουλου, γρήγορα έγινε viral.

Τα καλύτερα λόγια έχουν να που για την χειρονομία του συμπατριώτη μας αμερικανοί που δέχτηκαν την φιλοξενία του.



Ξέρει πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να περάσει κανείς μόνος αυτή τη μέρα και αυτός είναι ο λόγος  που ξεκίνησε την εποχική παράδοση.

"Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι επειδή ήμουν μόνος ένα χρόνο", δήλωσε στο ABC News ο Γιώργος Δημόπουλος. "Θυμάμαι τις καλές στιγμές και κακές στιγμές."

Ένας Έλληνας μετανάστης, ο Γιώργος έφυγε από το σπίτι στην ηλικία των 12 και θυμάται τους επαίτες που τους βοηθούσαν άγνωστοι, ενώ ζούσαν άστεγοι στους δρόμους της Αθήνας. Τώρα, ο ίδιος κάνει ανάλογα, βοηθώντας τους ξένους κατά την αμερικανική γιορτή.

πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.