Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα  το πρωί τον κ. Χρήστο Χριστοδούλου όταν ειδοποιήθηκε από γείτονα ότι το κατάστημά του επί της Ρωμανού 27 στην Περαία (απέναντι από το ταχυδρομείο) είχε υποστεί διάρρηξη από τους γνωστούς-άγνωστους κακοποιούς της περιοχής που παραβατούν συστηματικά και κατ' εξακολούθηση. 
Εκτός από τις ζημιές (κατέστρεψαν την γυάλινη πόρτα του καταστήματος), αφαίρεσαν έναν υπολογιστή Mac αξίας 2.500 €, ιδιαίτερα χρήσιμο για τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.
Ο παθών κάνε έκκληση σε όποιον είδε το παραμικρό να επικοινωνήσει μαζί του.
Το παράδοξο πάντως είναι πως ενώ οι διαρρήκτες έσπασαν την πόρτα με ρίψη μια τεράστιας πέτρας και ο θόρυβος προφανώς ήταν δυνατός κανείς από τους περίοικους δεν αντελήφθη τίποτα. Και μάλιστα σε τόσο κεντρικό σημείο της πόλης.

Η κατάσταση έχει πλέον βγει εκτός ορίων. Σχεδόν καθημερινά έχουμε κλοπές και διαρρήξεις σε όλον τον Θερμαϊκό. Σπάνε, ρημάζουν, κατακλέβουν χωρίς οι αστυνομικές δυνάμεις να μπορούν να κάνουν τίποτα. Προχθές σπάσανε το αυτοκίνητο του Λάμπη, χθες ήταν η σειρά του Χρήστου, αύριο τίνος ;;;
Και σα να μην φτάνει η κατακόρυφη αύξηση των παρανομιών, κλοπών και εγκληματικών πράξεων πρόκειται τα αστυνομικά τμήματα στο Θερμαϊκό από τρία να γίνουν ένα (σκοπεύουν να καταργήσουν τα ΑΤ Επανομής και Μηχανιώνας).

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.