Πανελλαδικό συλλαλητήριο πραγματοποίησαν σήμερα τα άτομα με αναπηρία. Από όλη την Ελλάδα μετακινήθηκαν ΑμΕΑ και συγγενείς τους και συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα. Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Κλαυθμώνος και με τη συμμετοχή των συνταξιούχων κατευθύνθηκε στη Βουλή.

Οι διαδηλωτές ζήτησαν «αξιοπρέπεια, ισότητα και δικαιοσύνη για τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους, καθώς και την κοινωνική τους προστασία από την κοινωνικο-οικονομική κρίση», σύμφωνα με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων.

Απαίτησαν ακόμα προστασία των δικαιωμάτων τους, την αξιοπρεπή διαβίωση, την κοινωνική προστασία, την άρση όλων των αδικιών και μορφών διάκρισης σε βάρος τους.

"Δεν τα βγάζουμε πέρα" το σύνθημα που κυριάρχησε.




































 


















οι φωτο από την i-diadromi

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.