Ο Δήμος Λέσβου, θέλοντας να αφυπνίσει την ευρωπαϊκή αλλά και την παγκόσμια κοινότητα, η οποία παρακολουθεί ανήμπορη να δώσει λύση σε αυτή την ανθρωπιστική κρίση, κηρύσσει τριήμερο πένθος στη μνήμη των θυμάτων του ειδεχθούς και αποτρόπαιου εγκλήματος που συντελείται καθημερινά, από τους αδίστακτους λαθρέμπορους διακινητές.

Για να τιμήσει την μνήμη των αδικοχαμένων προσφύγων καλεί το λαό της Λέσβου να συμμετέχει μαζικά στην τέλεση δέησης την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015, στις 5:00 το απόγευμα στο Άγαλμα της Μικρασιάτισσας Μάνας, στην Επάνω Σκάλα, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μυτιλήνης και εκπροσώπους όλων των εκκλησιών.

Σε αυτή την άκρως συμβολική κίνηση, θέλουμε να δείξουμε σε όλο το κόσμο ότι, ανεξαρτήτως θρησκεύματος και καταγωγής, στεκόμαστε όλοι ενωμένοι ενάντια στους εγκληματίες που στέλνουν καθημερινά στο θάνατο μητέρες και μικρά παιδιά. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε μια σιωπηλή συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των σύγχρονων δουλεμπόρων - εγκληματιών και υπέρ της επέμβασης για την πάταξη της δολοφονικής δράσης τους.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.