Σε λίγα 24ωρα θα γνωρίζουμε το νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, αν δεν υπάρξει και νέο φιάσκο και  αναβληθούν εκ νέου οι διαδικασίες.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εκτιμήσεις και δημοσκοπήσεις, αν και  η όλη εξέλιξη είναι τόσο κατευθυνόμενη και μάλλον  ελεγχόμενη, που οι νεοδημοκράτες δεν ξέρουν πλέον τι να πιστέψουν.

Τελευταία δημοσκόπηση της άγνωστης σε μας εταιρείας e-voice για λογαριασμό της ηλεκτρονικής έκδοσης του «Ελεύθερου Τύπου» δίνει προβάδισμα 2,2 ποσοστιαίων μονάδων στον Απόστολο Τζιτζικώστα έναντι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου, και στο ερώτημα «ανεξάρτητα της πολιτικής σας τοποθέτησης ποιον από τους τέσσερις υποψηφίους θα ψηφίζατε για Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας», ο Απόστολος Τζιτζικώστας συγκεντρώνει ποσοστό 33,5%, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 31,3%, ο Κυριάκος Μητσοτάκης 22,7% και ο Άδωνις Γεωργιάδης 11,1%.Ο Τζιτζικώστας γόνος και ανερχόμενος από το πουθενά, χωρίς να ξεκαθαρίζει θέσεις και στόχους στις πολλαπλές καθημερινά εμφανίσεις του στα κανάλια της διαπλοκής φαίνεται ότι "σπρώχνεται" από κύκλους, τετράγωνα και ρόμβους του νεοδημοκρατικού κομματικού κατεστημένου.


Στην περιοχή του Θερμαϊκού τώρα, ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση των τοπικών νεοδημοκρατικών στελεχών με χαρακτηριστικότερη του εξ Επανομής Αντώνη Ζαβέρκου που στηρίζει καθαρά, όπως μαθαίνουμε, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη αλλά δεν διστάζει να φωτογραφηθεί και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τις πρόσφατες περιοδείες τους στον Θερμαϊκό. Και στις δύο φωτο παρατηρούμε πανευτυχή τον δημοτικό σύμβουλο Μάκη Μπίρο.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.