Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν στο συγχρονισμένο τραμπολίνο 13-14 ετών, δύο Ελληνίδες αθλήτριες, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη την προηγούμενη βδομάδα στο Οντένσε της Δανίας.

Η Αντωνία Σακελλαρίδου του ΑΙΑΝΤΑ Θερμαϊκού και η Χριστίνα Τάτση κατάφεραν και αντάμειψαν όσους πίστεψαν σ' αυτές και τις δυνατότητές τους.




Γύρισαν από την κρύα Δανία φέρνοντας το χάλκινο μετάλλιο, μια πολύ μεγάλη διάκριση στην Ελλάδα αλλά και στην Περαία.




ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ αξίζουν στις δύο αθλήτριες, στον προπονητή της Αντωνίας Βαλέριο Γκεβορκιάν αλλά και στην διοίκηση του ΑΙΑΝΤΑ. 


Ιδιαίτερη αναφορά στους γονείς που ήταν συνεχώς δίπλα της αλλά και όσους με τις χορηγίες τους συνέδραμαν ώστε να γίνει κατορθωτή, κατά πρώτον, η συμμετοχή και το ταξίδι και φυσικά η η παγκόσμια νίκη τους!
Θερμά συγχαρητήρια για την μεγάλη επιτυχία !!!


Δείτε το πρόγραμμα που χάρισε στις Αντωνία Σακελλαρίδου / Χριστίνα Τάτση το χάλκινο μετάλλιο στο συγχρονισμένο τραμπολίνο κοριτσιών 13-14 ετών, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ηλικιών, στο Οντένσε της Δανίας.

Και το βίντεο από την απονομή:


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.