από τον αιθερόπλωο

με ελάχιστο για τη σπουδαιότητα του θέματος κόσμο, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής, η εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος Γονέων Γυμνασίου Επανομής και το ΚΙΠΠΗΜΑ και είχε σαν θέμα τις επιπτώσεις από την Η/Μ ακτινοβολία και τις "άμυνες" που μπορούμε να εντάξουμε απέναντι σε κεραίες και κινητά.

Οι ομιλητές ήταν πολύ κατατοπιστικοί πάνω στα θέματα αλλά καθόλου καθυσηχαστικοί μιας και οι τελευταίες έρευνες δεν είναι καθόλου αισιόδοξες για τις επιβαρύνσεις που δέχεται η υγεία μας (περισσότερο των μικρών παιδιών) από τη εκούσια ή ακούσια καθημερινά δεχόμενη ακτινοβολία.
Χαρακτηριστική η εισαγωγή του κ. Κώττα:
"...μας πήρε 100 χρόνια για να καταλάβουμε ότι το κάπνισμα και ο αμίαντος σκοτώνουν αλλά μόνο 5 χρόνια (ευτυχώς) για να καταλάβουμε πόσο βλαπτική είναι η Η/Μ ακτινοβολία..."
και επίσης η αναφορά του κ. Τρεμόπουλου (σ' έναν νόμο του Μέρφυ ή του Μπράουν) σχετικά με τη ...συμπαράσταση των αυτοδιοικούντων:
"Ένας τρόπος για να πετύχεις στην πολιτική, είναι να βρεις ένα πλήθος που πηγαίνει κάπου και να μπεις μπροστά του..." θέλοντας να πει ότι αν δεν υπάρχει μαζική κινητοποίηση από τους πολίτες δεν πρόκειται να υπάρξει ενδιαφέρον από κανένα δήμαρχο ή σύμβουλο!
παρακάτω είναι η τοποθέτηση του κ. Τρεμόπουλου που μιλάει για τις κεραίες και τους τρόπους που μπορούμε να τις διώξουμε μακριά από κατοικημένες περιοχές από ιδιαίτερα μακριά σχολεία καθώς και οι χεραιτισμοί εκ μέρους του ΚΙΠΠΗΜΑ και του Συλλόγου Γονέων του Γυμνασίου Επανομής.


Ακολουθεί  και δεύτερο βίντεο με την ομιλία του νευροχειρουργού κ. Κώττα.





Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.