ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΡΕΡ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΟΡΑΛΗ

ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 13/12 ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ ΣΤΙΣ 11ΠΜ

Βράβευση για τα μέλη των ταγμάτων εφόδου ετοιμάζει η ναζιστική Χρυσή Αυγή στον Πειραιά , στο δημοτικό κινηματογράφο ΣΙΝΕΑΚ, την Κυριακή 13/12. Ετοιμάζεται να βραβεύσει τους δολοφόνους νεοναζί που συμμετείχαν στην επίθεση στο εκλογικό τμήμα στο Κερατσίνι, το σχολείο του Παύλου Φύσσα, υπό τη καθοδήγηση του Γιάννη Λαγού. Τότε, η επίδειξη τσαμπουκά των ταγμάτων εφόδου κατά της αριστεράς έπεσε στο κενό, το αντιφασιστικό κίνημα απάντησε αστραπιαία και οι νεοναζί απομονώθηκαν.
Και αυτή η πρόκληση της Χρυσής Αυγής να δώσει βραβεία τραμπουκισμού θα πέσει στο κενό.

Είναι απαράδεκτο η δημοτική αρχή Μόραλη να παρέχει διευκολύνσεις στο ναζιστικό μηχανισμό της Χρυσής Αυγής, που ενεργοποίησε τάγμα εφόδου ανήμερα των βουλευτικών εκλογών και παριστάνει το «νόμιμο πολιτικό κόμμα.»

Πατάμε πάνω στις πλάτες ενός δυνατού αντιφασιστικού και αντιρατσιστικού κινήματος που στις γειτονιές του Πειραιά έχει  πετύχει τεράστιες νίκες όπως στις 11/9 που ματαιώσαμε την φιέστα των ναζί στη πλατεία Κοραή που τη μετατρέψαμε σε μέρα αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.. Τότε εξασφαλίσαμε ότι στην εκπνοή των 2 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα οι ναζί δεν κατάφεραν να οργανώσουν φιέστα μίσους στη πλατεία Κοραή. Τώρα 7 μήνες μετά την έναρξη της δίκης που έχουν το θράσος οι συνήγοροι τους να βιαιοπραγούν σε βάρος του κοινού, δημοσιογράφων και γυναικών, δεν θα τους αφήσουμε να οργανώσουν τελετές βράβευσης δολοφόνων.
Η θέση τους είναι στη φυλακή και καλούμε όλους στην εκδήλωση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής Τετάρτη ,9 Δεκέμβρη ,στις 7μμ, στο Σινε Παράδεισος.

Παράλληλα στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους πρόσφυγες και δεν αφήνουμε τις ισλαμοφοβικές κραυγές να δυναμώσουν την ακροδεξιά και τους νεοναζί. Οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι , και στηρίζουμε μαζικά την κινητοποίηση στις 23-24 Γενάρη με βασικό αίτημα να ξηλώσουμε το φράχτη του Έβρου.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

KEEΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.