Είναι τουλάχιστον περίεργη, αλλά όχι κι ανεξήγητη, η επιλεκτική - κατά καιρούς - πολυήμερη καθυστέρηση στην αποκομιδή των απορριμάτων από διάφορες περιοχές του δήμου Θερμαϊκού.
Αφού λάβουμε υπ' όψη ότι ευπρεπίζονται κανονικά οι κεντρικές αρτηρίες των σημαντικών δημοτικών ενοτήτων (Περαία, Μηχανιώνα, Επανομή) πιθανότητες να διεκδικήσουν τα βατόμουρα της βρώμας έχουν περιοχές όπως Αγία Τριάδα, Αγγελοχώρι, Μεσημέρι με μπαλαντέρ τους Ν. Επιβάτες.
Διεκδικώντας τη σωστή πρόγνωση των προβλέψεών μας κατά καιρούς είχαμε επιτυχία στον παραπάνω συλλογισμό μας.
Ιδιαίτερα δε αδικημένες, με μόνιμο βατόμουρο στα χέρια, λερωμένους δρόμους και δυσωδία στον αέρα, βρίσκονται περιοχές που είναι μακριά από τις κεντρικές λεωφόρους (εδώ γελάμε με τον χαρακτηρισμό) και ιδιαίτερα με κάποιο σχετικό υψόμετρο, πχ Άνω Αγία Τριάδα.
Για ένατη μέρα δεν πέρασε απορριμματοφόρο και οι κάδοι όπως είναι επόμενο ξεχείλισαν από σκουπίδια όπως και οι κάτοικοι της περιοχής από οργή για την αναισθησία των υπευθύνων του δήμου. Και σαν να μην έφτανε αυτό έχουμε και την επέλαση των αδέσποτων σκύλων και γάτων που σκορπίζουν το περιεχόμενο των κάδων στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.
Και το ερώτημα πέρα από το ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΔΟΙ;;; επεκτείνεται και στην εξής διαπίστωση:
Οι κάτοικοι πληρώνουν δημοτικά τέλη χωρίς να τους προσφέρεται ούτε καν στοιχειώδης καθαρισμός των (όποιων) δρόμων υπάρχουν στην   περιοχή τους, και συνήθως έχουν και υποβαθμισμένο ηλεκτροφωτισμό. Και  τους "μπήκε" και το παλούκι της εισφοράς σε χρήμα και γη για την ένταξη στο σχέδιο πόλης (που δεν πρόκειται να γίνει ούτε στον αιώνα των αιώνων αμήν).
Και από πάνω τους επιβάλλουν οι δημοτικές υπηρεσίες σε 10ήμερη τιμωρητική σύσφιξη σχέσεων με τα απορρίμματα.

ΝΤΡΟΠΗ κύριοι!!!





Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.