Το μπλοκ αεροδρομίου που αποτελείται από την ανατολική Θεσσαλονίκη και τη βόρεια Χαλκιδική, σήμερα Κυριακή 10/1/2016 στο αμφιθέατρο Επανωμής αποφάσισε πρόγραμμα κινητοποιήσεων για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων ενάντια στην ολοκληρωτική καταστροφή την ελληνικής γεωργίας που προωθεί η Κυβέρνηση.

Πρώτο βήμα στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων αυτών είναι η παράσταση διαμαρτυρίας των γεωργικών ελκυστήρων στις κεντρικές πλατείες των εκάστοτε δήμων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016. Στη συνέχεια, την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016, οι αγρότες του μπλοκ αεροδρομίου θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας με τους γεωργικούς ελκυστήρες στη Θεσσαλονίκη. Ακόμα, την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί ανάλογη πορεία διαμαρτυρίας προς τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.


Αφήστε και λίγη Ελλάδα για τον Ελληνικό Λαό

Η συντονιστική επιτροπή

Τσιώνης Γιώργος        697-721-56-08
Κάλφας Ανέστης        697-203-84-48

Μαυροσκάς Βασίλης  697-673-30-90
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.