Επιτυχημένη χαρακτηρίστηκε τόσο από τα μέλη της αλλά κυρίως από τους προσκεκλημένους που τίμησαν με την παρουσία τους τη φετινή συνεστίαση της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού, που έγινε το βράδυ της Παρασκευής, στην οικογενειακή ταβέρνα «ΑΝΕΣΤΗΣ». Τα δεκάδες μέλη και οι φίλοι της κίνησης, που πήραν μέρος, πέρασαν μία πολύ όμορφη βραδιά, τόσο με το κλίμα που υπήρχε, όσο και με το καταπληκτικό μουσικό συγκρότημα, με το οποίο γλέντησαν, τραγούδησαν και χόρεψαν μέχρι αργά.

Χαιρετισμό εκ μέρους της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας απηύθυνε η κ. Χριστίνα Δεληχρίστου, η οποία αναφέρθηκε στην πορεία της συλλογικότητας, από την ίδρυσή της έως και σήμερα. Εκτός από τις πολυπληθείς εκδηλώσεις και δράσεις που πραγματοποιήθηκαν τα τέσσερα χρόνια της λειτουργίας της και οδηγήθηκαν από τις αντιμνημονιακές αρχές της η εισηγήτρια στάθηκε και σε αυτούς που απεμπόλησαν τις θέσεις τους και στην πορεία των χρόνων από αντιμνημονιακοί αποδείχθηκαν προστάτες των μνημονιακών πολιτικών που κατέστρεψαν την πατρίδα μας.Και φυσικά δεν αναφέρθηκε στις δράσεις αλληλεγγύης προς τους συνδημότες μας που τους συνέδραμε ανάλογα με τις δυνατότητες που κατά καιρούς είχε η Πρωτοβουλία. Η συλλογικότητα που αποδείχθηκε οδηγός και μήτρα για πολλά κινήματα στην περιοχή μας που τα περισσότερα προέκυψαν από αυτήν.

Στη συνεστίαση, παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης με τον αντιδήμαρχο κ.Γιώργο Φεστερίδη, ο επικεφαλής της "Συμπολιτείας Θερμαϊκού" κ. Σπύρος Κουζινόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού» Θοδωρής Ζδούκος, η υποψήφια βουλευτής κα Στέλλα Βαλάνη - Ντολοπούλου, ο τοπικός σύμβουλος της Αγίας Τριάδας, Βασίλης Σίσκος κ.α.

Ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», Σπύρος Κουζινόπουλος που κλήθηκε να χαιρετίσει την εκδήλωση, στάθηκε ιδιαίτερα στους κοινούς σκληρούς αγώνες «Συμπολιτείας» και Πρωτοβουλίας, που απέτρεψαν την καταστροφή του κάμπινγκ Αγίας Τριάδας, την απομάκρυνση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, το ξεπούλημα της καθαριότητας στους εργολάβους, την αποτροπή, μαζί με την Κίνηση Πολιτών Επανομής, εκποίησης της δημοτικής έκτασης των 123 στρεμμάτων στον Ποταμό κ.α. Επισήμανε δε την ανάγκη οι αγώνες αυτοί, που αφορούν τα τοπικά προβλήματα, να ενταθούν το επόμενο διάστημα «πολύ περισσότερο που έχουμε να κάνουμε με μία ανάλγητη δημοτική αρχή, η οποία όχι μόνο βάλθηκε να ξεπουλήσει τη δημοτική περιουσία, αλλά και έχει επιβάλει στους συνδημότες μας τα ακριβότερα δημοτικά τέλη σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης», είπε ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού».

Η Πρωτοβουλία ευχαριστεί τα μέλη του μουσικού συγκροτήματας ΤΑΓΑΡΝΙΩΝΑ και τους φίλους Γιώργο Ζαχαρνά και Μήτσο Ζαγοριανό που κάλυψαν μουσικά την εκδήλωση και δημιούργησαν την θετική αύρα της.

Επίσης ευχαριστεί τους πολυπληθείς καταστηματάρχες και επαγγελματίες που διέθεσαν δώρα για την λαχειοφόρο αγορά.




Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.