Παρανάλωμα του πυρός, έγινε το απόγευμα της Κυριακής μονοκατοικία στη Νέα Μηχανιώνα και μία ολόκληρη οικογένεια έμεινε στο δρόμο, καθώς η πύρινη λαίλαπα κατέστρεψε σχεδόν ολοκληρωτικά το σπίτι και όλα τα υπάρχοντα που βρισκόταν μέσα σ’ αυτό.


Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής που έσπευσε επιτόπου, δεν κατόρθωσε να περιορίσει την έκταση της φωτιάς και το σπίτι, στην κεντρική οδό 25ης Μαρτίου, που οδηγεί από την εκκλησία της Παναγίας στο γήπεδο και τα σχολεία της Ν.Μηχανιώνας, γνώρισε την πλήρη καταστροφή, καθώς απέμειναν μόνο τα ντουβάρια του κτηρίου.

Σύμφωνα με τους περίοικους, η πυρκαγιά προκλήθηκε όταν από το τζάκι του σπιτιού ξέφυγαν φλόγες που κατέκαψαν στην αρχή την ξύλινη οροφή του σπιτιού και από εκεί στη συνέχεια η φωτιά επεκτάθηκε και στο υπόλοιπο κτίσμα.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Γι αυτό φροντίζουμε να καθαρίζουμε ανελλιπώς τις καμινάδες μας! Το έκαναν οι πρόγονοί μας κάθε χρόνο, το κάνουν όλοι τα κράτη της Ευρώπης υποχρεωτικά αλλά εμείς οι έξυπνοι το θυμόμαστε μόνο αφού γίνει το κακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.