Χθες το απόγευμα συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Θέρμης, στο πλαίσιο έρευνας αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης, 45χρονη σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Επιπλέον, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, δύο άτομα ηλικίας 30 και 33 ετών, έπειτα από διαδοχικές μεταξύ τους συναλλαγές με την έμπορο, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης.

Σε ελέγχους και έρευνες που ακολούθησαν σε όχημα και στην οικία της 45χρονης, στην περιοχή της Θέρμης, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

-Ποσότητα ηρωίνης,
-Υγρή μεθαδόνη βάρους 32,5 γραμμαρίων
-Ναρκωτικά δισκία
-3.795 ευρώ σχετιζόμενα με εμπορία ναρκωτικών ουσιών
-Ηλεκτρονική ζυγαριά ασφαλείας
-Φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και
-οκτώ κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές της.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.