Σε μια διαφορετική, από τις συνηθισμένες συνεντεύξεις που κατακλύζεται το γιαλί των τηλεοράσεών μας, έδωσε στην εκπομπή ΟΛΑ ΚΑΛΑ ο γνωστός μας και ιδιαίτερα αγαπητός παπα - Χρήστος.

Ο παπάς από τον Τρίλοφο, που αφιερώθηκε στην αλληλεγγύη με την οργάνωση συσσιτίων και την βοήθεια των αδύναμων συνανθρώπων μας, αλλά και ο παπάς - ΠΑΟΚ, όπως είναι γνωστός στους φιλάθλους ( με την συμμετοχή του στη θύρα 4), παραχώρησε τη συνέντευξη στην Σοφία Τουντούρη και δεν δίστασε να απαντήσει (πάντα με την γνωστή ειλικρίνεια και ευθύτητά του) και σε δύσκολες ερωτήσεις καταθέτοντας την διαφορετική του γνώμη από την εκφρασμένη των ηγετικών εκκλησιαστικών κύκλων και προσώπων για το ζήτημα του συμφώνου συμβίωσης.  Πόνεσε πολύ, όπως είπε, όταν οι άνθρωποι της εκκλησίας έλεγαν να φτύνουμε τους ομοφυλόφιλους! Και φυσικά μίλησε για την ομάδα που "κατέχει" τον ένα τέταρτο της καρδιάς, τον ΠΑΟΚ.
Παρακολουθείστε το βίντεο:

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.