Στα "πράσσα" πιάστηκε επιτέλους η γυναίκα, που επανειλημμένα έβαζε φόλες στο Ελληνικό και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ελληνικού, αναφέρει δημοσίευση στο Facebook από το ΣΠΑΖ (Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων).

Οι φόλες (σ.σ.: κεφτεδάκια με ευδιάκριτες χημικές ουσίες) βρέθηκαν δίπλα και κάτω από το όχημά της, στο πεζοδρόμιο οικοπεδικού χώρου.

"Πόντου και Πλαπούτα 10Α, βρέθηκαν φόλες δίπλα και κάτω από το αμάξι της γυναίκας. Ήταν παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο επί της Πλαπούτα στο νο.10. Στο πεζοδρόμιο οικοπεδικού χώρου. Βρέθηκαν κεφτεδάκια με διάφανο υγρό μέσα και έξω από τον κεφτέ, άσπρα σαν τυρί. Η γυναίκα οδηγήθηκε στο αυτόφορο του αστυνομικό τμήμα Ελληνικού.

Είχαμε δεχτεί καταγγελία για την συγκεκριμένη γυναίκα, από άνθρωπο που φροντίζει εκεί τα ζώα, ότι απεχθάνεται τις γάτες και έχουν φολιαστεί/εξαφανιστεί ένας μεγάλος αριθμός αυτών. Πριν λίγες μέρες δεσποζόμενος σκύλος που έφαγε απο εκεί… δηλητηριάστηκε και πήγε κτηνίατρο, όπου διαγνώστηκε δηλητήριο φόλας.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου είναι ένας απο τους μάρτυρες επίσης. Με την καθοδήγηση μας και τη βοήθεια των ανθρώπων που νοιάζονται για τα ζώα,επιτέλους πιάστηκε επ’αυτοφώρω! Τώρα πλέον ευχόμαστε να αποδωθεί δικαιοσύνη!” αναφέρεται στη δημοσίευση του ΣΠΑΖ.

Το φιλοζωικό σωματείο είχε δεχθεί καταγγελίες από εθελοντή, που φροντίζει τα ζώα της περιοχής, για την συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία κατά δήλωσή της απεχθάνεται τα αδέσποτα.

Να σημειωθεί ότι αρκετά ζώα -αδέσποτα αλλά και δεσποζόμενα- έχουν δηλητηριαστεί στην περιοχή.

Με την καθοδήγηση και την κινητοποίηση ανθρώπων που νοιάζονται για τα ζώα η γυναίκα είναι πλέον αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Φρέσκια (πράσινη) ρίγανη και ταϊλανδέζικο (κατακίτρινο) κίμινο ήταν απλά οι "ευδιάκριτες ουσίες" και να τ΄αφήσουν αυτά που ξέρουν οι φιλόζωοι...
    Αντί να λένε και ευχαριστώ που κάποια σκέφτηκε να ταΐσει τα αδέσποτα, θέλουν τα ρέστα κι από πάνω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο για τον "δεσποζόμενο σκύλο", ο ιδιοκτήτης του όφειλε να τον κράτάει με λουρί. Η δεν είναι έτσι; Ετσι ΚΑΙ αυτήν την φορά θα τον έβγαλε για να χέσει (πάντα στις πόρτες των γειτόνων και ποτέ στην δική του φυσικά) περιμένοντάς τον λίγο παρακάτω, "δήθεν" αδιάφορος και κοιτάζοντας απλώς τα αυτοκίνητα, και τους περαστικούς. Αυτήν την φορά στάθηκαν και οι δυο τους άτυχοι.
    Και ο "εξυπνάκιας" ιδιοκτήτης και ο χέστης σκύλος του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.