Οι κάτοικοι του νησιού αντιδρούν στην κατασκευή των hotspot και βγήκαν στους δρόμους του νησιού λίγο πριν φτάσει ο Πάνος Καμμένος.



Απόρροια αυτού ήταν το ελικόπτερο τύπου Σινούκ που μετέφερε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ στο νησί, να μην προσγειωθεί στο προκαθορισμένο σημείο, κάτι που έγινε αντιληπτό από διαδηλωτές, οι οποίοι αντέδρασαν έντονα και ήρθαν σε σύγκρουση με τους αστυνομικούς.



Το ελικόπτερο έκανε τρεις φορές βόλτα πάνω από το νησί, πέρασε πάνω από την εν λόγω περιοχή και κατευθύνθηκε προς Λέρο. Τελικά ο κ. Καμμένος προσγειώθηκε στον Ιππικό Όμιλο της Κω, μέσα σε χωράφια…



Μάλιστα, επειδή φοβήθηκαν πιθανή αντίδραση των κατοίκων με την άφιξη Καμμένου, όπως έγινε το περασμένο καλοκαίρι, που ο κ. Καμμένος έγινε στόχος επιθέσεων με αυγά και μπουκάλια, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έστειλε το πρωί με μια Διμοιρία των ΜΑΤ με C130 στο νησί.

Δείτε την επεισοδιακή επίσκεψη του Καμμένου στο νησί της Κω τον περασμένο Αύγουστο


Χαρακτηριστικό της οργής των κατοίκων είναι πως πήγαν σε κάθε πιθανό σημείο, που θεωρούσαν ότι θα προσγειωθεί ο ΥΠΕΘΑ για να τον αποδοκιμάσουν…

Καρέ-καρέ η προσγείωση του Καμμένου με το Σινούκ μέσα στα χωράφια!

Σύμφωνα με το vimatisko.gr που δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες από το σημείο που προσγειώθηκε το ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, το Σινούκ προσγειώθηκε σε χώρο πίσω από τον Ιππικό Όμιλο. Ο υπουργός κατέβηκε συνοδευόμενος από μηχανικούς και άλλα υπηρεσιακά στελέχη, έκανε μια σύντομη περιήγηση στο ακίνητο και αναχώρησε αμέσως, με προορισμό τη Λέρο. Μάλιστα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ο Πάνος Καμμένος προσγειώθηκε μέσα στα χωράφια και βοσκοτόπια αγελάδων…!


















Φωτογραφίες: Aegeanews.gr, kostoday.com

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.