"Τώρα στον καιρό της κρίσης πρέπει να σκεφτόμαστε το εμείς και όχι το εγώ" λέει με αφοπλιστική απλότητα Σάββας Χωλίδης και αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως οι σημαντικότεροι συνάνθρωποί μας ζουν δίπλα μας, είναι οι καθημερινοί άνθρωποι, οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας.

Ο Σάββας Χωλίδης είναι σιδηρουργός και ζει στη Γερακαρού Θεσσαλονίκης. Λόγω της κρίσης οι δουλειές του πάνε από το κακό στο χειρότερο. Έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μεγάλη του αγάπη: το... μπαλέτο! Δημιούργησε σχολή στο χωριό του και μέχρι τώρα έχει προσφέρει 7.500 ώρες δωρεάν μαθήματα μπαλέτου σε παιδιά της περιοχής!!!

Την ενδιαφέρουσα αυτή προσωπικότητα μας παρουσιάζει η εκπομπή του πολύ σημαντικού δημοσιογράφου, ρεπόρτερ και ερευνητή   Νίκου Ασλανίδη ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.