Διακοπές Ηλεκτρικού Ρεύματος έχουν προγραμματισθεί από τη ΔΕΗ προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες:

Στη Δημ. Κοινότητα ΑΓ. ΤΡΙΑΔΟΣ την ΤΡΙΤΗ 15-3-2016 ΑΠΟ 08.00΄ ΕΩΣ 14.30΄ Συγκεκριμένα στην Ανω Αγ. Τριάδα, Πευκάκια – Αντλιοστάσιο ΕΥΑΘ κ.λ.π.

Στην Δημ. Κοινότητα Ν. ΕΠΙΒΑΤΩΝ την ΤΕΤΑΡΤΗ 16-3-2016 ΑΠΟ 08.00΄ ΕΩΣ 12.00΄
Στους Ανω Ν. Επιβάτες και συγκεκριμένα επι των οδών ΑΒΕΡΩΦ – ΘΡΑΚΗΣ – ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΟΣΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΠΥΡΖΑ – ΣΧΟΛΕΙΩΝ κ.λ.π.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση. Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.»

--------

Δυστυχώς όμως ανάλογες ειδοποιήσεις για διακοπές ρεύματος γίνονται μάλλον σποραδικά από τους υπευθύνους της ΔΕΗ ή το αρμόδιο γραφείο τύπου του Δήμου επιλεκτικά ενημερώνει γι' αυτές. Σήμερα για παράδειγμα είχαμε τετράωρη διακοπή ρεύματος στον Οικισμό Πεύκων στην Αγία Τριάδα και ουδείς ειδοποιήθηκε εξ όσων γνωρίζουμε.

Το γραφείο τύπου, που ορθά φροντίζει να πληροφορεί τα τοπικά ιστολόγια για οποιαδήποτε (ουσιαστική ή ανούσια) δράση της διοίκησης ας μην αμελεί τις χρηστικές ειδοποιήσεις για τις οποίες θα πρέπει να λαμβάνουν γνώση οι δημότες.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.