Για δεύτερη συνεχή μέρα, σήμερα Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016, ξεκίνησε ένα φορτηγό του Δήμου Θερμαικού για τη μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου παραδόθηκε στους υπεύθυνους της αποθήκης 9.

Τα είδη που παραδόθηκαν είναι: 24 κιβώτια παιδικά ρούχα, 7 κιβώτια ρούχα ενηλίκων, 5 κιβώτια παιχνίδια, 6 κιβώτια παπούτσια, 3 κιβώτια κουβέρτες, 1 κούτα φάρμακα, 8 κιβώτια γάλατα, 12 κιβώτια είδη προσωπικής υγιεινής, 5 κιβώτια διάφορα τρόφιμα, 10 κιβώτια παιδικές τροφές, 1 κιβώτιο κονσέρβες και 23 κιβώτια νερά και χυμοί.

Οι προσφορές είχαν συγκεντρωθεί κυρίως μέσω των Δημοτικών Σχολείων της περιοχής μας αλλά και υπαλλήλων του Δήμου Θερμαικού.

Η εκστρατεία αλληλεγγύης συνεχίζεται και όσοι θέλουν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης στα ΚΑΠΗ του Δήμου μας.


Η Συντονιστική Επιτροπή για την προσφυγική κρίση
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.