Ο Δήμος Θερμαϊκού, το ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. και η θεατρική ομάδα «Φύρδην Μίγδην» γιορτάζουν τη Μέρα της Γυναίκας και σας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη την Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 19:30 στο θέατρο ΚΑΠΠΑ 2000 στην Περαία. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Μια ιδανική ευκαιρία για τους φίλους μας να απολαύσουν την περσινή επιτυχία των «Φύρδην Μίγδην», που ανέβηκε με μεγάλη απήχηση σε Περαία, Μηχανιώνα, Αμπελόκηπους και Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι που μας πέρασε και ήταν επίσημη συμμετοχή στην 1η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θεατρικών Σχημάτων «ΘΥΜΕΛΗ» που διοργανώθηκε από το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Φωτογραφίες και κριτική από το ανέβασμα της παράστασης πέρυσι το καλοκαίρι μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.activistis.gr/2015/07/blog-post_47.html
Μην το χάσετε!

Φωτο των συντελεστών της παράστασης με την ιδρύτρια και ψυχή της θεατρικής ομάδας "Φύρδην-Μίγδην" κ. Γιώτα Αλεξοπούλου στο κέντρο (Καλοκαίρι 2015, Μηχανιώνα)




Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.