Την απαλλαγή του Μιχάλη Χριστοφοράκου προτείνει ο εισαγγελέας Στέλιος Κωσταρέλλος. Συγκεκριμένα, κρίνει στην πρόταση του ότι ο Χριστοφοράκος δεν δωροδόκησε κρατικούς υπαλλήλους, αλλά έδινε «διψήφιο ποσό εκατομμυρίων» (άρα τουλάχιστον 10.000.000 ευρώ) ως «δωρεά» στους ταμίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, για να κλείνει όλες τις μεγάλες δουλειές στην Ελλάδα η Siemens.

Κοινώς, ο εν λόγω δικαστικός, με την πρόταση του, θεωρεί νόμιμο το λάδωμα των κομμάτων, με σκοπό την εξυπηρέτηση πολυεθνικών.

Μπράβο, πάντα τέτοια, κυνηγήστε τώρα κανέναν κακόμοιρο που χρωστάει 1500 ευρώ στην Εφορία, κανέναν καστανά, εκεί κρύβεται το σκληρό έγκλημα άλλωστε.

Nick Daf





Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.