του Βασίλη Σ. Λιότσιου

- Οι δανειστές πιέζουν για νέα απαράδεκτα και βέβαια νομοτελειακά μη εισπράξιμα μέτρα, επιρρώνοντας το φόβο και το άγχος στους Έλληνες.
- Το προσφυγικό επίτηδες σέρνεται ώστε να επιδεινώνεται και έτσι να απαιτηθεί,όπως και στην περίπτωση των μνημονίων, επιτακτική και "επίπονη" - "αναγκαστική" λύση. ξέρετε...θα ξαναακούσουμε πάλι τα γνωστά διλήμματα .
- Η Τουρκία πέταξε στα μούτρα του πράκτορα των τραπεζιτών και φερόμενο ως Έλληνα πρωθυπουργό ότι δεν υπάρχουν "παραβιάσεις", αλλά τα αεροσκάφη της πετούν πάνω από "αμφισβητούμενες" περιοχές, χωρίς καμία αντίδραση.
- Από την άλλη, ο στρατός και επίσημα πλέον σε ρόλο οικιακής βοηθού των "παράτυπων" (έτσι τους λένε τώρα) μεταναστών, προσφέροντας φαγητό, καθαριότητα (?) και ...ασφάλεια !!!
- Μόλις τώρα άκουσα στην ΕΡΤ ότι θα προκηρυχθούν θέσεις εργασίας για άνεργους Έλληνες, που θα παρέχουν "υπηρεσίες" στα hot spot (Χριστέ μου), λύνοντας έτσι - κατά τον παρουσιαστή -.το πρόβλημα της ανεργίας (!?) .
- Παράλληλα, ήδη έχουν υπάρξει συμφωνίες με ιδιόκτητες ανοίκιαστων και κατασχεμένων διαμερισμάτων,τα οποία θα παραχωρούνται στους μετανάστες δωρεάν, με πλήθος "κινήτρων" όπως άμεση προπληρωμή των ενοικίων και όλων των λογαριασμών και φοροαπαλλαγές. Τα έξοδα θα πληρώνονται απο ευρωπαϊκά κονδύλια (λένε) και βέβαια θα αφορούν μόνο μετανάστες και όχι ...Έλληνες !
Όπως βλέπετε, τα κίνητρα και οι ενδείξεις μόνιμης παραμονής καθημερινά μεγεθύνονται ποιοτικά και φυσικά αποτελούν δυναμικότατο θέλγητρο και για τους άλλους πρόσφυγες η μετανάστες, που σκέφτονται να εγκαταλείψουν τις χώρες τους.
-Τα πράγματα δείχνουν ότι οι μετανάστες θα μείνουν μόνιμα στη χώρα μας σε αβάσταχτους αριθμούς, με ο,τι αυτό συνεπάγεται !
- Η φιλοξενία και βοήθεια ανθρώπων που διώκονται η ζουν σε εμπόλεμες περιοχές, είναι υποχρέωση της ανθρωπότητας, αλλά σε αριθμούς που δε θα δημιουργούν μεγαλύτερα προβλήματα κυρίως ασύμμετρων και παράπλευρων απειλών.
- Το σχέδιο αντικατάστασης και μείξης του πληθυσμού της χώρας μας εξελίσσεται πια χωρίς φύλλα συκής και είναι ξεκάθαρο ως προς τους στόχους και τη διάρθρωση του !
Αυτά, για όσους ακόμα εγκληματικά νομίζουν ότι οι πρόσφυγες απλά θα μείνουν για λίγο και θα φύγουν, χαρακτηρίζοντας εσκεμμένα και σε συμμαχία με την επικρατούσα μιντιακή προπαγάνδα, όσων κρούουν τον κώδωνα, ως “συνωμοσιολόγους” και ξενοφοβικούς.
Ας το αποδεχτούμε επιτέλους, ότι οι εισβολείς, ειναι ακραιφνές πια, βρίσκονται μέσα στο μισητό κτίριο των 300 της πλατείας συντάγματος και κάθε ενέργεια “προς βλάβην των” είναι υποχρέωσή μας - σύμφωνα με τον όρκο των φιλικών και το ακροτελεύτιο άρθρο του συντάγματος (120).
- Χωρίς επανάσταση (ένοπλη η όχι λίγη σημασία έχει), θα βρεθούμε επαίτες ,χωρίς κατοικία, στα χώματα που οι πρόγονοί μας πότισαν με αίμα.
- Το μόνο που χρειάζεται είναι να εκμεταλλευτούμε την "περίστασιν" που σε λίγο νομοτελειακά θα υπάρξει και θα συγχωρήσει τον χωρίς οίκτο,"παντελή όλεθρόν των", όπως αρμόζει σε κατάσκοπους (σε περίοδο πολέμου) και εθνοπροδότες !
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.