του ακτιβιστή

Πλήρως απογοητευτική υπήρξε η απάντηση του Προέδρου της ΤΕΘ σε όσα, σχετικά με την πλήρη ανεπάρκεια προβολής της Τουριστικής Επιχείρησης Θερμαϊκού, κατέθεσε στη χθεσινή συνεδρίαση ο επικεφαλής της Συμπολιτείας Θερμαϊκού κ. Κουζινόπουλος.
Με πλήρη στοιχεία και επικαλούμενος τον επίσημο ιστότοπο τουριστικής προβολήςτης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  http://www.verymacedonia.gr/  όπου οποιαδήποτε αναφορά στις παραλίες αλλά και στις τουριστικές υπηρεσίες του Δήμου Θερμαϊκού παραμένουν ΑΦΑΝΤΕΣ προκάλεσε να έχει τις εξηγήσεις του  προέδρου της ΤΕΘ που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να φρόντιζε να συμπεριλαμβάνονται στον τουριστικό αυτό οδηγό οι ομορφιές του τόπου μας.

Ούτε τις παραλίες του Δήμου Θερμαϊκού αναφέρει ο χάρτης προβολής .....

Αμήχανος και σαφώς ευρισκόμενος εκτός τόπου και θέματος φάνηκε ο κ. Μισαλέμης που φρόντισε να υπερτονίσει τις άριστες σχέσεις του με την Περιφέρεια χωρίς να μπορέσει να αρθρώσει την παραμικρή δικαιολογία για την πλήρη εξαφάνιση του Δήμου Θερμαϊκού από την τουριστική προβολή. Έχουμε συχνές επαφές με μέηλ και τηλέφωνα ήταν η διαιολόγηση από τη μια και από την άλλη άφησε να εννοηθεί ότι ο δήμος δεν έχει κατάλληλες τουριστικές υποδομές που θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στον ψηφιακό τουριστικό χάρτη της Περιφέρειας.
Τι λένε άραγε οι επαγγελματίες του Τουρισμού στην περιοχή μας όταν ακούνε τέτοιου είδους προσεγγίσεις από αυτόν που υποτίθεται θα έπρεπε να πολλαπλασιάζει την όποια υπάρχουσα επιχειρηματική προσπάθεια;
Και μάλλον δεν πρέπει να έχουν άδικο όσοι καταλογίζουν μεγαλοϊδεατισμό στον φέρελπι Πρόεδρο, με στόχους για μεγάλα θεματικά πάρκα τύπου GreekAncientLant στη θέση των AlexanderLand του Τσαμασλή, και καμιά ουσιαστική πρακτική δουλειά.

Ακούστε το αντίστοιχο ηχητικό απόσπασμα από τη χθεσινή συνεδρίαση και σχηματίστε γνώμη για την προσπάθεια προβολής:

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Ρε ακτιβιστή δεν ακούσαμε το δήμαρχο ...γιατί? έλειπε από τη συνεδρίαση ή άφησε ξεσκέπαστο το συνεργατη του? και αυτός ο καημένος τι θέλει κι απαντάει? Δεν τουφτασαν οι ιορδανοι τουριστες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.