Οι κορυφαίοι Έλληνες εκπρόσωποι του τραμπολίνο έδωσαν ραντεβού  το Σαββατοκύριακο (23-24 Απριλίου) που μας πέρασε στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου (Άνω Όρια), στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τραμπολίνο συλλόγων και ατομικού Α’ - Β’ - Γ’ κατηγοριών (Ανδρών - Γυναικών, Εφήβων - Νεανίδων, Παίδων - Κορασίδων).  
Στη διοργάνωση πήραν μέρος συνολικά 211 αθλητές και αθλήτριες (68 στο τραμπολίνο, 71 στο διπλό μίνι τραμπ και 72 στον ακροβατικό διάδρομο), ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονται τα μέλη των Εθνικών ομάδων που έλαμψαν στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στο Βαγιαδολίδ της Ισπανίας. 
Στη διαδικασία του φετινού πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένης της προκριματικής α’ φάσης, συμμετείχαν συνολικά 756 αθλητές και αθλήτριες (320 στα επίπεδα 1-4 και 436 στο επίπεδο 5) από 42 σωματεία από όλη την Ελλάδα, μεγέθη που επιβεβαίωσαν την σημαντική ανάπτυξη του τραμπολίνο στη χώρα μας.
Συμμετείχαν αθλητές του ΑΙΑΝΤΑ Θερμαϊκού που μας έφεραν πολύ μεγάλες διακρίσεις:
Στην κατηγορία εφήβων στο ΔΜΤ:
1ος ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Αίας Θερμαϊκού)
3ος ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦ (Αίας Θερμαϊκού)
Στην κατηγορία νεάνιδων στο ΔΜΤ:
3η ΤΖΙΟΥΤΖΙΑ ΙΩΑΝΝΑ (Αίας Θερμαϊκού)


Συγχαρητήρια στους αθλητές μας, στους γονείς τους, στους προπονητές τους και στον αθλητικό σύλλογο ΑΙΑΝΤΑ για τις επιτυχίες αυτές.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.