Μια παρέα μέσα σε ένα αερόστατο συνειδητοποιεί ότι έχει χαθεί. Ο οδηγός μειώνει ύψος και βλέπει έναν άντρα από κάτω. Κατεβαίνει κι άλλο και φωνάζει: 

- Συγγνώμη, μπορείτε να μας βοηθήσετε; Υποσχεθήκαμε σε κάποιους φίλους ότι θα τους συναντούσαμε εδώ και μια ώρα, αλλά δεν ξέρουμε πού είμαστε. 

Ο άντρας από κάτω του απαντάει: 

- Είσαστε σε ένα αερόστατο ζεστού αέρα σε ύψος περίπου δεκαπέντε μέτρων. Βρίσκεστε στις 38 μοίρες ανατολικά γεωγραφικό μήκος και στις 23 μοίρες βόρεια γεωγραφικό πλάτος.

- Μήπως είσαι μηχανικός; ρωτάει ο οδηγός.

- Ναι, είμαι, λέει εκείνος στο έδαφος, πώς το κατάλαβες;

- Κοίτα, ότι μας είπες είναι τεχνικά σωστό, αλλά δεν έχουμε ιδέα τι να κάνουμε την πληροφορία που μας έδωσες και το γεγονός παραμένει ότι είμαστε ακόμα χαμένοι. Ειλικρινά, δε μας βοήθησες και πολύ ως τώρα.

Ο από κάτω λέει:

- Kι' εσείς πρέπει να είσαστε πολιτικοί.

- Πράγματι! Εσύ πώς το κατάλαβες;
 
- Κοίτα να δεις, ήρθατε από το πουθενά, δεν ξέρετε πού είσαστε, ούτε πού πάτε. Έχετε ανέλθει στο ύψος σας χάρις σε μια μεγάλη φούσκα. Δώσατε μια υπόσχεση πού δεν γνωρίζετε πώς να την κρατήσετε, και τώρα περιμένετε από τους από κάτω σας, να λύσουν τα προβλήματά σας. Το θέμα είναι ότι βρίσκεστε ακριβώς στην ίδια κατάσταση που βρισκόσασταν πριν με ρωτήσετε, αλλά, κατά κάποιο τρόπο, τώρα μοιάζει να είναι δικό μου πρόβλημα.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.