Στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών δράσεων του Δήμου Θερμαϊκού, η Αντιδημαρχία Καθημερινότητας σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα της Ελληνογαλλικής Σχολής ΚΑΛΑΜΑΡΙ πρόκειται να πραγματοποιήσει τον καθαρισμό της παραλίας Επανομής (από τα όρια του κάμπιγκ μέχρι τη μύτη του όρμου της Επανομής), το Σάββατο 16 Απριλίου 2016.

Ο καθαρισμός θα ξεκινήσει στις 09:00 π.μ. Στην παραλία θα βρίσκεται συνεργείο του Δήμου Θερμαικού που θα φροντίσει για την αποκομιδή των απορριμμάτων , μετά την ολοκλήρωση της δράσης
Η Αντιδημαρχία Καθημερινότητας ευχαριστεί θερμά τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την τόσο σημαντική προσφορά τους.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.