Το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΗΠΠΑΚΥΘ σε συνεργασία με το Kapsalas Tennis Club διοργανώνουν τουρνουά τέννις, αποχαιρετώντας έτσι την σχολική χρονιά που τελειώνει!

Όλα τα παιδιά των δημοτικών σχολείων του Δήμου Θερμαϊκού, μπορούν να λάβουν μέρος στο 2ο Τουρνουά Tennis που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 στις 9:00 π.μ. στα γήπεδα του Kapsalas Tennis Club.

Οι μαθητές που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους στον γυμναστή του σχολείου τους. Οι γυμναστές με την σειρά τους θα δηλώσουν τις συμμετοχές στον υπεύθυνο συντονιστή των αγώνων & καθ. Φυσικής Αγωγής κ. Γρηγοριάδη Κώστα.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6976704740 κ. Κώστας & 6931836647
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.