Ξεκίνησε ήδη η συζήτηση  στη Βουλή στις 10.00 το πρωί του Σαββάτου  - και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής - με διαδικασία express προκειμένου να έχει ψηφισμένο το εκτρωματικό νομοσχέδιο η κυβέρνηση για να το επιδώσει στα χέρια των τοκογλύφων τη Δευτέρα.

Η κοινωνία όμως, το εργατικό κίνημα, οι Έλληνες βρίσκονται σε διαμετρικά αντίθετη θέση από την ενδοτική και υποτακτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Για σήμερα Σάββατο συνεχίζονται οι πορείες και συγκεντρώσεις ενάντια στο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο μαϊμού.

Στο άγαλμα Βενιζέλου στις 19.00, πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό από το ΠΑΜΕ. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία στο κέντρο της πόλης.

Στην πλατεία Λευκού Πύργου στις 19.00, έχει καλεστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο από κόμματα της εξωκοινοβολευτικής αριστεράς, φορείς και πρωτοβάθμια σωματεία, ενώ θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συνεχίζεται και σήμερα η απεργία των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιούνται τα δρομολόγια της αστικής συγκοινωνίας.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.