Την περασμένη βδομάδα χρειάστηκε να νοσηλευτεί η κόρη μου (τίποτα σοβαρό), στο ίδιο δωμάτιο ήταν ένα παιδί με σοβαρή μορφή αυτισμού (αγιάτρευτη πάθηση, χρόνια αγωγή), ένα άλλο παιδάκι είχε κάτι στον εγκέφαλο και «κολλούσε», έσβηνε ο υπολογιστής για μερικά δευτερόλεπτα κι όταν επανερχόταν δεν το θυμόταν (μόνιμη βλάβη, χρόνια φαρμακευτική αγωγή), κι ένα τρίτο παιδάκι που πάθαινε κρίσεις επιληψίας (κάτι βρήκαν στον εγκέφαλο, μόνιμη βλάβη, χρόνια φαρμακευτική αγωγή). Το τρίτο αυτό παιδί ήταν 12 χρονών και το πρώτο του επεισόδιο συνέβη πριν ένα χρόνο. Μέχρι τα 11 δηλ. δεν είχε πρόβλημα που κουβαλά από την κοιλιά της μάνας του..

Όσο έβλεπα τα παιδιά μου ‘ρχόταν και μου ξαναρχόταν στο μυαλό η φράση του Δρ. Μουρούτη (https://www.youtube.com/watch?v=gwC3nIMSZMU): όποιο μικρόβιο εισέλθει από το στόμα κατατροπώνεται από τα οξέα του στομάχου, όταν το μικρόβιο μπαίνει με ένεση στο αίμα πάει κατευθείαν στον εγκέφαλο..

Εν τω μεταξύ οι μελέτες που διεξάγονται για τα εμβόλια, με σκοπό να τα βγάλουν ασφαλή, γίνονται βάσει στατιστικών που παίρνονται λίγα 24ωρα μετά τον εμβολιασμό. Αυτό σημαίνει ότι αν το παιδί σου νοσήσει μετά από μία βδομάδα δεν ευθύνεται το εμβόλιο, αλλά το dna σου, η ατμόσφαιρα, οι τροφές, η μάνα σου που δεν σε αγαπάει κλπ. Τις έρευνες δε αυτές τις διεξάγουν οι ίδιες οι φαρμακοβιομηχανίες..

Και μιας και είπα έρευνες.. άκουσα και για μία άλλη που διεξήχθη πρόσφατα, που αφορά στα μεταλλαγμένα τρόφιμα (http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=274249), με την οποία απενοχοποιούνται τα μεταλλαγμένα, δεν ευθύνονται λέει για όσα κατηγορούνται (καρκίνο, αλλεργίες, δηλητηριάσεις), είναι εξίσου καλά (ή έστω όχι χειρότερα) με τα συμβατικά τρόφιμα. Ποιος χρηματοδότησε την ακαδημία να κάνει την έρευνα; Μα ασφαλώς οι ίδιοι! Οι έμποροι! (Ένα απόφθεγμα που κάπου είχα διαβάσει: ο γιατρός δεν θέλει να σε θεραπεύσει, γιατί αν το κάνει θα χάσει πελατεία.)

Και μιας και είπα πελατεία.. Οι φαρμακοβιομηχανίες είναι έμποροι. Στο εμπόριο δεν υπάρχει ο όρος «αθέμιτο». Στόχος είναι το κέρδος. Για να έχει κέρδος μια φαρμακοβιομηχανία πρέπει να υπάρχουν αρρώστιες, κι όσο πιο ανίατες τόσο το καλύτερο. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που ήρθαν αντιμέτωποι με ένα γεγονός: όσο ανέβαινε το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων μειώνονταν οι ασθένειες. Μέγα το δίλημμα; Όχι αν είσαι έμπορος. Και κάπως έτσι άρχισαν να τις δημιουργούν..

Με τα εμβόλια ως ιατρική μέθοδο είμαι σύμφωνη, οι φαρμακοβιομηχανίες κρίνονται. Παρεμπιπτόντως να αναφερθεί ότι ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ (ναι, αυτές που ανεβοκατεβάζουν τα σπρέντς, οι κατασκευαστές της κρίσης, αυτοί που κρύβονται πίσω απ’ όλες τις μαριονέτες που κυβερνούν ανά τον κόσμο) είναι οι φαρμακοβιομηχανίες (με όλα τους τα παρελκόμενα: φυτοφάρμακα, codex alimentarius, TTIP κλπ.)

Και θα κλείσω με την καταδίκη του ιδιοκτήτη σάιτ για διάδοση ψευδών ειδήσεων http://www.lifo.gr/now/media/100837 Απ’ όλες τις μούφες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, κι απ’ όλα τα ψέματα που μας φλομώνουν οι καθ’ όλα «νόμιμοι» μιζωμένοι δημοσιογράφοι των «νόμιμων» μιζωμένων καναλιών, το θέμα των εμβολίων είναι το ψέμα για το οποίο έπρεπε να επέλθει καταδίκη. Ποιος είναι ο λόγος; Αυξάνονται και πληθαίνουν τα ευήκοα ώτα.. που λέει κι ο γράφων (το γνωρίζω από πρώτο χέρι, μου το λένε όλη την ώρα οι γιατροί.)

Υ.Γ. Περιττό να αναφέρω ότι αναλαμβάνω εξολοκλήρου την ευθύνη της θέσης μου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.