Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένα παιδί ηλικίας 14 ετών βρέθηκε άγρια δολοφονημένο στο χωριό Γέφυρα της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, το παιδί δεν είχε επιστρέψει το Σάββατο σπίτι του ύστερα από βραδινή έξοδο με φίλο του και οι γονείς του δήλωσαν την εξαφάνισή του.

Ωστόσο, οι έρευνες είχαν τραγική κατάληξη, καθώς το πρωί της Κυριακής το παιδί βρέθηκε με κομμένο το λαιμό και ξυλοκοπημένο σε χώρο κοντά στο γυμναστήριο του παιδιού.

Ο ανήλικος βρέθηκε νεκρός από περίοικους και περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αγίου Αθανασίου.

Νέα στοιχεία, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την στυγερή δολοφονία, δείχνουν ότι ο ανήλικος πάλεψε για τη ζωή του, καθώς φέρει ίχνη πάλης στο σώμα του.

Το κινητό του τηλέφωνο βρέθηκε απενεργοποιημένο στο πλευρό του, ενώ πεσμένα δίπλα του ήταν και τα χρήματα που είχε μαζί του, γεγονός που κάνει τις αρχές να απομακρύνονται από το ενδεχόμενο της απόπειρας ληστείας, χωρίς ωστόσο να το αποκλείουν.

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του χωριού Γέφυρα, Λουκάς Ευσταθιάδης, περιέγραψε τον 14χρονο ως «φιλήσυχο παιδί, από μια οικογένεια που δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν».

«Έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Χθες το βράδυ κατέβαινε με έναν φίλο του από το αναψυκτήριο του χωριού. Χάθηκαν τα ίχνη του σε μια απόσταση 500 μέτρων, μέχρι να πάει σπίτι του», συμπλήρωσε.

στο σημείο μετέβη συνεργείο της υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την διερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.