Νικηφόρα δράση ματαίωσης πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας πραγματοποιήθηκε στο Ειρηνοδικείο Ιλίου. Ο πλειστηριασμός αφορούσε σε κύρια κατοικία αξίας 85000 ευρώ η οποία βγήκε σε πλειστηριασμό για χρέος μόλις 2300 ευρώ στον Δήμο Αθηναίων.
Η δυναμική παρουσία των αγωνιζόμενων πολιτών στο Ειρηνοδικείο Ιλίου διασφάλισε τη ματαίωση του πλειστηριασμού. Επίσης διασφάλισε ότι η τριμελής οικογένεια η οποία δεν έχει εισόδημα και έχει και ένα ανήλικο παιδί δε θα πεταχτεί στο δρόμο.
Καταγγέλλουμε την εγκληματική αναλγησία του Δήμου Αθηναίων, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και κάθε άλλου υπεύθυνου και τους δηλώνουμε ότι θα μας βρίσκουν μπροστά τους σε κάθε τους κίνηση που θέτει στο στόχαστρο τον ελληνικό λαό και τα θεμελιώδη, συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά του.
Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!
Όπλο μας η αλληλεγγύη!


πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.