Συντονίζουν τις ενέργειές τους κάτοικοι του Δήμου Θέρμης, σχετικά με τις αντιδράσεις τους για το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων που πρόκειται να λειτουργήσει στα Βασιλικά.

Προς το σκοπό αυτό δημιούργησαν σελίδα στο facebook ώστε να προβάλλουν τις θέσεις τους για το hot spot και να οργανώσουν τον αγώνα τους.

Παράλληλα αναγγέλλουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για αύριο Κυριακή12/6 στην πλατεία Παραμάνα της Θέρμης. Η πρόσκλησή τους:

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12-6-2016 ΣΤΙΣ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ .
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 12 , ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΩΙ ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ . ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ :
ΖΗΤΟΥΜΕ:
1)ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ
2)ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
3)ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
4)ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΡΚΗ ΜΕΤΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ !!!!!!!!
ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!!


Για τη Δευτέρα 13 Ιουνίου στις 8 το βράδυ προγραμματίζουν Λαϊκή Συνέλευση έξω από τις αποθήκες Κορδογιάννη, όπου πρόκειται να εγκατασταθούν οι μετανάστες.

Όπως αναφέρουν στη σελίδα τους στο fb:
Η σελίδα μας δημιουργήθηκε για την ενημέρωση των κατοίκων της περιοχή του δήμου Θέρμης . Δεν μας ενδιαφέρουν τα like ούτε πουλάμε κάποιο προϊόν και θέλουμε να το κάνουμε δημοφιλές ...
Εάν πραγματικά θέλετε να βοηθήσετε, σε αυτό που όλοι όσοι συμμετέχουμε ενεργά επιθυμούμε , τότε παρακαλώ να κοινοποιείται τις δημοσιεύσεις μας . Μόνο έτσι θα γνωρίσει ο κόσμος αυτόν τον αγώνα που κάνουμε για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!!!
Για αυτούς που ενδιαφέρονται αλλά και γι αυτούς που δεν ενδιαφέρονται.Για αυτούς που συμφωνούν αλλά και για αυτούς που διαφωνούν με τις θέσεις μας .Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες προς όλες τις κατευθύνσεις .
Δεν υπάρχουν σκιές και δεν πρέπει να υπάρχουν αμφιβολίες από κανέναν ότι κάνουμε το καλύτερο για όλους μας.
Καλούμε όσους διαφωνούν να το ξανασκεφτούν και δεύτερη φορά γιατί τα πράγματα δεν είναι απλά και δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζονται . Χρειάζεται να είμαστε σε εγρήγορση και να έχουμε σωστή κρίση για τις καταστάσεις .
Όλοι συμφωνούμε ότι χρειάζεται να υπάρχουν ομαλές συνθήκες για να μην διαταραχθεί η κοινωνία μας ακόμα περισσότερο .
Σας ζητούμε για άλλη μια φορά να είστε παρόντες στα καλέσματα μας και στις κινητοποιήσεις μας .Μόνο έτσι κερδίζονται οι αγώνες.
Εάν πάλι ούτε αυτό δεν θέλετε , απλά καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ του σπιτιού σας και περιμένετε στοϊκά την μοίρα σας ..
Εξάλλου η επιλογή είναι πάντα στο χέρι σας !!!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.