Ρεπορτάζ Καλλιόπη Σουφλή

Περίεργα πράγματα συνέβησαν λίγες ώρες πριν, και μόλις ενημερώθηκα από φιλικό πρόσωπο, πως έγινε απόπειρα κατά της Ζωής Γεωργαντά.

Σύμφωνα με κοινό  φίλο, με τον οποίον συνομίλησα πριν λίγο, η κ. Γεωργαντά, μετέβαιε στην Θεσσαλονίκη με το αυτοκίντητό της, όταν διαπίστωσε πως ένα μαύρο τζιπ με φιμέ τζάμια,  την ακολουθούσε για ώρα.


Ξαφνικά, το τζίπ ανέπτυξε ταχύτητα και αφοού κτύπησε το αυτοκίνητο της κ. Γεωργαντά, ανέπτυξε ταχυτητα και χάθηκε στην Εθνική Οδό.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιος πληροφορίες, η κατάσταση της κ. Γεωργαντά, πλην ενός δυνατού σοκ, είναι καλή.

Με παραίνεση φιλικού προσώπου, κάλεσε  το 112 της Τροχαίας και αστυνομικά αυτοκίνητα την συνόδευσαν μέχρι την Θεσσαλονίκη.

Πάντα σύμφωνα με την άποψη του κοινού φίλου, η ενέργεια αυτή κατά της Ζωής Γεωργαντά, μάλλον δείχνει εκφοβισμό και προειδοποίηση, καθώς πρόσφατα εκδόθηκε καταδικαστική απόφαση κατά του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ  Ανδρέα Γεωργίου μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Διευθυντής της ΕΛΣΤΑΤ κ. ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΟΜΠΛΟΣ, για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ στον Άρειο Πάγο, εκκρεμεί αναίρεση, η οποία αφορά στο πλασματικό έλλειμμα  βάσει του οποίου υπογράφτηκε το δεύτερο μνημόνιο.


ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ - ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ


Υπενθυμίζω, πως τρεις άνθρωποι έχουν δώσει τιτανιους αγώνες για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.
Η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, Ο ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΟΜΠΛΟΣ.

Δεδομένης της σοβαρότητας του θέματος, αποτελεί μείζον ερωτηματικό το γεγονός ότι ενώ αυτοί οι τρεις άνθρωποι έπρεπε να τυγχάνουν αστυνομικής προστασίας από την πρώτη στιγμή, μέχρι σήμερα είναι έρμαια στα ανά πάσαν στιγμή δολοφονικά σχέδια των διεθνών τοκογλύφων.

Μήπως ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και ο υπουργός Δικαιοσύνης, πρέπει να φροντίσουν άμεσα για την παρουσία αστυνομικών στη φύλαξη των κ.κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ΛΟΓΟΘΕΤΗ και ΣΤΡΟΜΠΛΟΥ;

Σε διαφορετική περίπτωση, και αν το σημερινό γεγονός αποδειχθεί πως ήταν ένα πρώτο "μήνυμα" προς την κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, τότε είναι βέβαιο πως θ' ακολουθήσουν κι άλλα...

Και σ' αυτή την περίπτωση, ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ..


πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.