Η θεωρία του Φαλμεράιερ, δημοσιογράφου, πολιτικού, περιηγητή και συγγραφέα, σχετικά με την φυλετική καταγωγή των Ελλήνων είχαν και έχουν σηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τότε που διατυπώθηκαν έως και σήμερα. Κάπου στη δεκαετία του 1830 διατύπωσε την άποψή του πως οι Έλληνες της νεότερης εποχής δεν κατάγονται από την φυλή των αρχαίων Ελλήνων, αλλά προέρχονται από Σλάβους που εισέβαλαν στην Ελλάδα κατά την περίοδο του Μεσαίωνα και Αλβανούς που εξαπλώθηκαν κατά τον ύστερο Μεσαίωνα και τους νεότερους χρόνους και οι οποίοι αναμίχθηκαν με Ελληνόφωνους,αλλά μη Έλληνες το γένος Βυζαντινούς πρόσφυγες, δημιουργώντας τον λαό των νέων Ελλήνων.
Και βέβαια στο πυρ το εξώτερον ο Φαλμεράιερ και οι θεωρίες του. Κυρίως όμως γιατί τις επικέντρωσε στην καταγωγή των Ελλήνων και όχι ΟΛΩΝ των πολιτών του κόσμου. Γιατί καθαρότητα φυλής δεν υπάρχει. Και αυτό πραγματεύεται το έξοχο και ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο που παραθέτουμε.
Παρακολουθείστε το και διαδώστε το γιατί επιστημονικά πλέον είμαστε βέβαιοι ότι είμαστε κάτοικοι του πλανήτη γη και η καταγωγή μας μπορεί να είναι από οπουδήποτε.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.