Ζούμε την εποχή της παράνοιας.
Χθες θρηνήσαμε 84 νεκρούς από το μακελειό στη Νίκαια.
Σήμερα ζούμε online πραξικόπημα - οπερέτα (μιας άλλης εποχής) στην γειτονική Τουρκία.
Με νεκρούς μέχρι στιγμής τουλάχιστον 17, ρίψη ελικοπτέρου και χιλιάδες πολίτες στους δρόμους να σταματούν τα τανκς των πραξικοπηματιών.
Εργαλεία για την άμεση και καθοριστική αντίσταση του κόσμου τα i-phones και smart phones. Αυτά που πρίν μόλις λίγο καιρό μαζί με τα social media ήταν οι εχθροί του Ερντογάν. Τώρα σ' αυτά βασίστηκε για να κρατήσει την καρέκλα του και να διατηρήσει τους δημοκρατικούς θεσμούς (;) στη χώρα του.
Παγωμένοι όλοι με το εν εξελίξει πραξικόπημα. Περίμεναν που θα κάτσει η μπάλα για να πάρουν θέση.
Όταν κατάλαβαν πως αποτυγχάνει βιάστηκαν να δηλώσουν την υποστήριξή τους στο καθεστώς ο πρόεδρος Ομπάμα, η Μέρκελ, ο Πούτιν, το ΝΑΤΟ.
Πάντως ενώ η Κωνσταντινούπολη φαίνεται ότι ελέγχεται αμφίρροπη δείχνει η κατάσταση στην Άγκυρα.
Ήδη το προεδρικό αεροπλάνο του Ερντογάν που παρέμενε επί ώρες στον αέρα (να φύγει ή όχι) προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, Ένδειξε ότι απετράπη το πραξικόπημα.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.