Τις τελευταίες μέρες στα πολιτικά μας δρώμενα επικρατεί, όπως θα έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος, μια «ωραία ατμόσφαιρα» αχαλίνωτου σουρεαλισμού.
Θυμάστε βέβαια εκείνο το περυσινό αξιοθαύμαστο και ταυτόχρονα αξιοθρήνητο ΟΧΙ του λαού μας. Που το είχαν προετοιμάσει πλησίστιες οι αντιμνημονιακές μας δυνάμεις. Με αποτέλεσμα να θριαμβεύσει. Γεγονός που τις επόμενες μέρες ανάγκασε τη συντριπτική πλειονότητα των κομματαρχών μας να συνεδριάσουν εναγωνίως τεθλιμμένοι και περίλυποι στο παλάτι του εξοχότατου Προέδρου της ρακένδυτης Δεινοκρατίας(μοντέρνα ορθογραφία). Όπου και πραγματοποίησαν τον 13ο  ηράκλειο άθλομε το να εξαφανίσουν σύριζα το ΟΧΙ του λαού και να το αντικαταστήσουν με το εξευτελιστικό ΝΑΙ στο καθεστώς του σιωννοαζισμού και ευρωναζισμού. Εξ ου και μας προέκυψε το 3ο εθνοσωτήριο μνημόνιο. Όπου ο θριαμβευτής πλέον κ. Σόιμπλε επέβαλε τους δρακόντειους όρους του. Με τους οποίους υπονομεύεται εκ θεμελίων κάθε πτυχή της οκ0νομικής και κοινωνικής μας ζωής. Γεγονός που έκαμε το λαό μας να πλέει πλέον σε πελάγη αδιατάρακτης ευτυχίας. Τόσο που, όπως ακούσαμε απ’ τα ΜΜΕ (=μέσα μαζικής εξαπατήσεως) μόλις κάπου χίλιοι συγκεντρώθηκαν στο κλεινό μας άστυ υπό την αιγίδα της Λαϊκής Ενότητας, προκειμένου να διατρανώσουν την αγανάκτησή τους για τα όσα «υπέροχα» συμβαίνουν στον τόπο μας. Για να βάλει ασφαλώς το «κερασάκι της τούρτας» ο κ. Πρωθυπουργός μας, ο οποίος απ’ τη μακρινή Κίνα έψαλε κι αυτός το θούριό του στο ΟΧΙ του λαού.
Και βέβαια μέσα στα πλαίσια αυτά κινήθηκε και η προ ημερών επίσκεψη του Αντικαγκελαρίου κ. Γκάμπριελ, οποίος μας δήλωσε εμφαντικά ότι «Δεν ερχόμαστε με σηκωμένο δάχτυλο να παίξουμε τον ρόλο του δασκάλου και να πούμε σε άλλους ανθρώπους τι πρέπει να κάνουν και πώς πρέπει να το κάνουν. Αλλά ερχόμαστε ως εταίροι».
Και άλλα τέτοια-όπως θα έλεγε και ο Καβάφης-«ηχηρά παρόμοια». Για να τον διαψεύσει την ίδια στιγμή ο πρώην Υπουργός Μεταφορών της Γερμανίας κ. Ραμσάουερ. Ο οποίος με αφορμή το αθέλητο προφανώς σκούντημα κάποιου φωτορεπόρτερ βρήκε την ευκαιρία να εμέσειτη χολή του ευρωναζισμού και ευρωρατσισμού σε βάρος ημών «των «βρωμοελλήνων». Για να μας παραπέμψει στην ανάλογη συμπεριφορά, που έδειξε η αρία φυλή  κατά το το 2ο παγκόσμιο πόλεμο απέναντι των Εβραίων, των Σλάβων, ων τσιγγάναν,κλπ. Μηδέ ημών εξαιρουμένων. Αφού, απ’ όσο μπορώ να γνωρίζω, εμείς οι «βρωμοέλληνες» δεν πήγαμε στη Γερμανία, για να κάψουμε να καταστρέψουμε, να διαπράξουμε ατομικές και ομαδικές εκτελέσεις , να κρεμάσουμε ανθρώπους ή να συλήσουμε τους αρχαιολογικούς τους  θησαυρούς. Αυτά τα έκαμαν οι «μοσχογερμανοί» σε βάρος μας.
Συνεπώς αυτό για το οποίο πρέπει να αναρωτηθούμε για μια ακόμη φορά είναι: Πώς μπορεί να κατανοηθεί η ακατάσχετη μανία των ναζιστών και των σιωνιστών εναντίον της πατρίδας μας;
Βέβαια κάποιοι δικοί μας υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα χρησιμοποιείται, στην προκειμένη περίπτωση, ως πειραματόζωο. Αφενός για να σωφρονίσουν εμάς και αφετέρου, για να προειδοποιήσουν κάποιους άλλους για το τι μπορεί να πάθουν, αν δεν είναι ευπειθέστατοι στα προστάγματά τους. Πράγμα που αφήνει κάποια περιθώρια ελπίδας για μελλοντική-έστω και ύστερα από εκατό χρόνια-ανάκαμψη και επιστροφή στην κανονικότητα της εθνικής μας οντότητας.
Η πραγματικότητα όμως φωνάζει ότι ούτε καν ύστερα από το χρονικό όριο των 99 χρόνων, που με τη λογική των εβραίικων παζαριών έχουν θέσει, υπάρχει φώς για την απελπισμένηκαι μάταιη ελπίδα μας. Αλλά πρόκειται για μια απόφαση βάρβαρη «κατ’ εικόνα και ομοίωση» αυτών που μας καταδυναστεύουν.
Και, προκειμένου να το καταλάβουμε αυτό αρκεί μεταξύ πολλών άλλων να αναφέρουμε τη γνώμη του νομπελίστα Αμρικανού οικονομολόγου Πολ Γκρούγκμαν. Ο οποίος αναφερόμενος στις αποφάσεις που παίρνονται απ’  την κομισιόν και την τρόικα σε βάρος μας λέει χαρακτηριστικά: «Οι αποκρουστικές αποφάσεις τους για την Ελλάδα σημαίνουν ότι και η απόφαση των Ρωμαίων για τους Καρχηδόνιους. Ότι, δηλαδή, η Ελλάδα πρέπει να καταστραφεί»!
Και μπαίνει το συνακόλουθο εύλογο ερώτημα: Γιατί όλο αυτό το καταστροφικό μένος εναντίον της πατρίδας μας; Μήπως η Ελλάδα είναι κάποια υπερδύναμη, όπως για παράδειγμα η Ρωσία; Που όχι απλώς αγωνίζονται να τη θέσουν στο περιθώριο του ευρωπαϊκού γίγνεσθαι, αλλά και την περισφίγγουν με διάφορα δόλια προσχήματα από παντού, προκειμένου να την εξαφανίσουν!
Βέβαια η πατρίδα μας, παρά τη μικρή γεωγραφική της έκταση, διαθέτει κομβική γεωστρατηγική θέση, αλλά και φυσικό πλούτο και άριστες κλιματολογικές συνθήκες. Ώστε να αποτελεί για πολλούς μια αληθινή «Γη της Επαγγελίας» και έναν επίζηλο επίγειο παράδεισο. Αλλά και αυτή η παράμετρος δεν δίνει ικανοποιητική δικαιολόγηση στην εναντίον μας καταφορά τους.   Την πειστικότερη-νομίζω -απάντηση ότι μας την είχε προσφέρει η Βραζιλιάνα κ. Maria Lucia Fattorelli, που συμμετείχε στην Επιτροπή Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος. Η οποία (15-6-15), είπε περίπου τα εξής:«Αναρωτιόμουνα που οφείλεται το καταστροφικό μένος εναντίον της Ελλάδας; Και νομίζω ότι βρήκα το λόγο για τον οποίο επέλεξαν να καταστρέψουν την Ελλάδα. Όλοι μας γνωρίζουμε απ’ τα μαθητικά μας θρανία τι σημαίνει η Ελλάδα για την ανθρωπότητα. Σημαίνει πολιτισμό, ήθος, αξιοπρέπεια, δημοκρατία και τόσα άλλα. Τα οποία πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να τα εξαφανίσουν, εξαφανίζοντας την Ελλάδα».
Μήπως θα ’πρεπε να πάρουμε πολύ στα σοβαρά τα λεγόμενα τόσο του κ. Πολ Γκρουμαν, όσο  καιτης κ.Maria Lucia Fatoreli; Δεδομένου ότι αποκαλύπτουν-νομίζω- σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια το πολιτισμικό και ανθρωπιστικό κακούργημα, που προωθείται σε βάρος της πατρίδας μας απ’ το κανιβαλικό σιωνοναζιστικό καθεστώς!...
Κι όσο κι αν  ντόπιοι και ξένοι πολιτικοί και μιντιακοί απατεώνες επιμένουν να μας υπνωτίζουν με τη μουσική του Βάγνερ, θα πρέπει εμάς τους «βρωμοέλληνες» κάποτε να μας αφυπνίσει η μπόχα που βγαίνει απ’ τα κρεματόρια των «μοσχογερμανών». Τα κατοχικά και τα σημερινά!...

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.