Μια συνολική απάντηση επιχειρεί να δώσει ο Πρόεδρος της ΤΕΘ κ. Ιωσήφ Μισαλέμης, με επιστολή του που δημοσιεύουμε  παρακάτω, σε όσα κατά καιρούς γνωστοποιήσαμε για την λειτουργία της Τουριστικής.
Δημοσιεύμε την επιστολή ασχολίαστη και οι αναγνώστες μπορούν να εξάγουν τα συμπεράσματά τους:
Περαία, 19/08/2016 
κ.Ιβάνοβιτς
Στην ηλεκτρονική σελίδα σας, «www.activistis.gr» της οποίας έχετε την προσωπική ευθύνη για όσα αναγράφονται, τα τελευταία 2 χρόνια αναφερθήκατε κατ’ επανάληψη στο πρόσωπο μου με διάφορα σχόλια. Έκρινα όμως σκόπιμο να μην απαντήσω σε αυτά και να εμπιστευτώ την κρίση των αναγνωστών σας, εκ των οποίων οι περισσότεροι με γνωρίζουν προσωπικά και είναι αυτοί που τελικά θα μας κρίνουν όλους.
          Σε πρόσφατη ανάρτησή σας ωστόσο (Πέμπτη 28Ιουλίου 2016) αναφέρεστε  στην Τ.Ε.Θ. Α.Ε. Ο.Τ.Α., επικαλούμενος πληροφορίες από ανώνυμες πηγές και «κακές γλώσσες» όπως αναφέρετε και θέτετε ουσιώδη ερωτήματα για την λειτουργία της Τ.Ε.Θ.,  στα οποία έχω την ηθική υποχρέωση να απαντήσω.
Σχετικά με την αναφορά σας στις πρόσφατες αλλαγές στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας σας γνωρίζω πως η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της Τ.Ε.Θ. Α.Ε. ΟΤΑ, αλλάζει υποχρεωτικά κάθε φορά που παραιτείται ένα μέλος για προσωπικούς λόγους, όπως έχει γίνει κατ’ επανάληψη και στο παρελθόν.
Όσον αφορά τα καυστικά και σκοπεύοντα σχόλια σας, για την αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων σχετικά με την διαχείριση του γραφείου τελετών από την Τ.Ε.Θ., σας ενημερώνω πως το γραφείο τελετών εντάχθηκε στην εταιρία, από την προηγούμενη δημοτική αρχή, η οποία έκανε την σύσταση της λειτουργίας του Γραφείου Τελετών και όχι από την σημερινή διοίκηση.
Ακόμη θα ήθελα να σημειώσω πως δεν έχει γίνει και δεν γίνεται καμία απευθείας ανάθεση σε ιδιώτη επαγγελματία παρά μόνο αναγκαστικές εργασίες (αγορά λουλουδιών, μίσθωση οχήματος έως ότου γίνει η αντικατάσταση της υπάρχουσας νεκροφόρας, ηλικίας 35 ετών). Οι συνεργασίες  αυτές γίνονται βάση οικονομικών προσφορών οι οποίες προφανώς είναι προς το συμφέρον της Τ.Ε.Θ. και συνακόλουθα του Δήμου Θερμαϊκού.
Αναφορικά με τους λόγους για τους οποίους δεν προχωράμε σε πλήρωση της θέσης του Διευθύνοντος Συμβούλου σας ενημερώνω πως η θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου παραμένει χηρεύουσα για οικονομικούς λόγους και θα παραμείνει ως έχει, μέχρι την οικονομική εξυγίανση της ΤΕΘ. Εξάλλου για τους ίδιους λόγους από 1 Ιανουαρίου 2015 έως και σήμερα, δεν μου έχει καταβληθεί η νόμιμη αποζημίωση ως Πρόεδρο της εταιρίας. Είναι ωστόσο απορίας άξιο γιατί, ακόμα και στην συγκεκριμένη περίπτωση που είναι προφανής η πρόταξη των συμφερόντων της επιχείρησης ακόμη και εις βάρος της προσωπικής περιουσίας των φυσικών προσώπων που απαρτίζουν την Διοίκηση της Τ.Ε.Θ. Α.Ε. Ο.Τ.Α., επιχειρείτε μια στηλίτευση της συμπεριφοράς αυτής.
Στο σημείο αυτό ακόμη επιθυμώ να δηλώσω επώνυμα και όχι ανώνυμα, όπως ο πληροφοριοδότης σας, ότι σε κανένα μέλος της διοίκησης της Τ.Ε.Θ., από τότε που αναλάβαμε, δεν έχει γίνει ουδεμία απευθείας ανάθεση.
Τέλος, όσον αφορά το σχόλιο σας για την σχέση του Προέδρου της εταιρίας με τον Δήμαρχο, σας ενημερώνω ότι παραμένει φιλική, εποικοδομητική και αδιατάρακτη εδώ και 7 χρόνια.
Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία 2 χρόνια δεν ανταποκριθήκατε κ.Ιβάνοβιτς στις προσκλήσεις μας, να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες και τις εξελίξεις της Τ.Ε.Θ. Α.Ε. ΟΤΑ και ποτέ δεν επικοινωνήσατε για να διευκρινίσετε κάποιο θέμα, παραμένουμε στη διάθεση σας, όλες τις ημέρες και ώρες για οποιοδήποτε απορία ή προβληματισμό σας.
Όσον αφορά τις συκοφαντίες, τη λασπολογία και το ρατσισμό που γράφονται από ανώνυμους στα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις σας, Χρήστο γνωρίζεις, ότι διάλογος με αγνώστους δε γίνεται εκτός κι αν γίνει άρση της ανωνυμίας τους και αναλάβουν την ευθύνη των λεγομένων τους.
Είμαι πεπεισμένος πως όταν μάθετε το ποιον τους στην κοινωνία δεν θα εκπλαγείτε.
                                                                                     
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος Τ.Ε.Θ. Α.Ε. ΟΤΑ


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

8 comments:

  1. "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" κ. Μισαλέμη, ίσως την ξέρεται μόνο στα αραβικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΣΑΛΕΜΗ μιλησε και ψαχνει τα 18.700 ΕΥΡΑ και τον τροπο που θα τα παρει απο τον δημο.Περιμενουμε τα τιμολογια με αγωνια και ποιος θα τα υπογραψει στην οικονομικη υπηρεσια να παει μεσα για τα καλα.Οταν εβαζε για να εχει θεσουλα με μισθο και να εχει προνομιακη μεταχειρηση ας προσεχε. Γραφει οτι δεν τοποθετησε διευθηνοντα συμβουλο για οικονομια.Οικονομια κανεις κακομοιρη μου, οταν εισαι γιατρος και προσφερεις τις δικες σου υπηρεσιες δωρεαν. Το Σαλεμη ομως εχει 2 μισθους και δεν το διαψευδει. Πηγαινει στις 11 στη Καψαλακειο και φευγει στις 1και μιση . Εχει μια μονιμη γραμματεα απο τον δημο,και μια ασκουμενη. Εχει ενα ατομο για δημοσιες σχεσεις. Εχει ενα ατομο μονιμα που σηκωνει το τηλεφωνο και συντονιζει τις κηδειες. Εχει ενα ατομο που ελεγχει τα σκαφη και τους ναυαγοσωστες.Και παρ ολα αυτα, αποτελεσμα μηδεν στην επιχειρηση .Το απολυτο τιποτα ουτε ικανος να θαψειδεν ειναι. Αν διαβασει κανεις τις παραιτησεις αναφερουν ολες οτι αποχωρουν για προσωπικους λογους,αλλα αφηνουν ολες τις αιχμες τους περι ασυνενοησιας.Ας τις βγαλει στο διαδικτυο να γελασουμε.Η νεκροφορα δεν χαλασε, λειτουργει.Εβαλε τον κυριο που ανεθεσε τις κηδειες να δωσει προσφορες τυπικες και μεγαλυτερες απο αλλα γραφεια, για να ειναι καλυμενος.Ο συλλογος των γραφειων τελετων ζηταει ηδη εξηγησεις.ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΝΟΜΙΤΙΚΟ ΠΟΤΑΜΟ ΜΕ ΜΕΛΙΣΟΥΛΕΣ. Α ρε βρεγμενη σανιδα που θετε ,οπως λεμε εμεις οι Βλαχοι.Ο Μαυροματης ειναι πυρ και μανια μαζι του δεν θελει να τον βλεπει.Και οι κακες γλωσες λενε,οτι τα 18.700 που εβαλε τον κρατανε ακομα στη θεση του μεχρι να τα παρει πισω και να παραιτηθειοπως διαδιδει.Ηδη η επιχειρηση μπηκε στο ελεκτικο μικροσκοπιο και ολοι περιμενουν το μπαμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παράπονα ο πρόεδρος έκανε
    της ΤΕΘ εδώ μεγάλα,
    με τους σχολιαστές τα έβαλε
    λες και τον είπαμε «κεφάλα»

    Μην βάζεις όλους μας ευθύς
    στο ίδιο το τσουβάλι,
    πρόεδρε δεν στο συγχωρώ
    φαίνεσαι για τσακάλι

    Ούτε συκοφάντες είμαστε
    μηδέ και λασπολόγοι,
    ρατσιστές δεν βγήκαμε
    δεν υπάρχουν οι λόγοι

    Αλήθειες μόνο γράφουμε
    τουλάχιστον εμμέτρως,
    για πρόσεχε τα λόγια σου
    δεν είσαι δα κι΄ο άγιος Πέτρος

    Άνοιξ΄ τα μάτια σου πρόεδρε
    και την ουσία κοίτα,
    ένας απλός υπάλληλος εκεί
    ένα κομμάτι απ΄ την πίτα

    Άσε τις περηφάνιες για αλλού
    και λίγο σοβαρέψου,
    στου Δήμου τα προβλήματα
    λιγάκι αν θέλεις στρέψου

    Όχι μια κύριε Ιβάνοβιτς
    την άλλη σκέτο Χρήστο,
    πες εδώ τι έχεις να πεις
    ειδάλλως κόφτο - κλείστο!

    ΟΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. Σαλέμη αφου τελείωσουν τα πανηγύρια από αύριο θα πρέπει να απαντας καισε μία ερώτηση για να ενημερώνονται κυρίως τα μέλη του ΔΣ και τα ενεργά αλλά και αυτά που έχουν παραιτηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οχι Σαλέμης 11:29. Μι-σαλέμης! Ιωσήφ Μισαλέμης! Κατά το Μποντ! Τζέϊμς Μποντ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΡΩΤΗΣΗ 1η

    Είναι ωστόσο απορίας άξιο γιατί, ακόμα και στην συγκεκριμένη περίπτωση που είναι προφανής η πρόταξη των συμφερόντων της επιχείρησης ακόμη και εις βάρος της προσωπικής περιουσίας των φυσικών προσώπων που απαρτίζουν την Διοίκηση της Τ.Ε.Θ. Α.Ε. Ο.Τ.Α., επιχειρείτε μια στηλίτευση της συμπεριφοράς αυτής.
    Αναφέρει την ευθύνη των μελών του ΔΣ, έχει φροντίσει όμως να διαγραφούν από την ΦΑΕ Θεσσαλονίκης τα μέλη που έχουν παραιτηθεί ή ακόμα έχουν την ευθύνη για τις πράξεις του κ. Σαλέμη.
    Ας το σκεφτούν τα μέλη που έχουν παραιτηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κ. Μισαλέμη γιατί μέχρι σήμερα δεν δημοσιεύσατε τον ισολογισμό της ΤΕΘ ΑΕ όπως είχατε υποχρέωση από τον Νόμο; Μήπως έχετε κάτι να κρύψεται; η μήπως ακουλουθείται άλλο ημερολόγιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. k. Μισαλέμη γνωρίζει αραγε ο κ. Δημαρχος που θα εκπροσωπήσει τον Δήμο στην ΓΣ της ΤΕΘ ΑΕ δεν έχουν τηρηθεί οι νόμιμες διαδικασίες και η ΓΣ θα είναι παράνομη; Μήπως πρέπει να τον ενημερώσεται; Τους άλλους μετόχους τους έχεται ενημερώσει για την παρανομία που σχεσιάζεται; Αραγε τι λένε οι πολίτες του Δήμου Θερμαικου; Μήπως πρέπει να μαθουν ξένες γλώσες για να μπορούν να σας παρακολουθούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.