Την πρώτη φορά νομίζαμε πως ήταν αστείο ....
Μπήκε η ξανθιά γυναίκα (προ 10ημέρου το γεγονός) στην τράπεζα της Επανομής άφησε ένα σημείωμα στο ταμείο ότι "πρόκειται για ληστεία" τρομοκράτησε τους υπαλλήλους με δύο υποτιθέμενους (μπορεί και πραγματικούς συνεργάτες της, πήρε περίπου εννιά χιλιαρικάκια και αποχώρησε ως κυρία.

Να όμως που επαναλήφθηκε στην Περαία ....
Προφανώς από την ίδια ξανθιά ...αυτή τη φορά και πάλι χωρίς να κρύψει το πρόσωπό της και μέρα μεσημέρι (γύρω στις 2 μμ) μπήκε στο τραπεζικό κατάστημα της Αμπελοκήπων, άφησε σημείωμα στο ταμείο, πήρε γύρω στα είκοσι χιλιαρικάκια και την έκανε ....

Δεν έχουμε παρόμοιο καταγραμμένο περιστατικό ληστείας σε άλλη περιοχή.....
Υπάρχει προτίμηση προφανώς λόγω της καλής αστυνόμευσης του Θερμαϊκού ....
Είμαστε περίεργοι τι να έγραφε το σημείωμα που δόθηκε στον ταμία ....

update 9:56

Συνελήφθη η δράστης
Σε περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού συνελήφθη η γυναίκα - ληστής τραπεζών στον Θερμαϊκό, και σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας κατ' εξακολούθηση.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η συλληφθείσα, στις 12 και 22-08-2016, εισήλθε σε υποκαταστήματα τράπεζας, στις περιοχές Επανομής και Περαίας αντίστοιχα, όπου επιδεικνύοντας και στις δύο περιπτώσεις, γραπτό απειλητικό σημείωμα στα ταμεία, απέσπασε συνολικά το χρηματικό ποσό των 30.840 ευρώ.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της 41χρονης, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 19.750 ευρώ ενώ κατασχέθηκε και το Ι.Χ.αυτοκίνητό της.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)
 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.