Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των τεσσάρων ανδρών που βίαζαν και εξέδιδαν 14χρονη στη Λάρισα έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας.

Οι τέσσερις άνδρες κατηγορούνται  για υπόθεση μαστροπείας, παράνομης παρακράτησης, βιασμού και αρπαγής ανηλίκου.

Υπενθυμίζεται πως η ανήλικη κοπέλα, που βρισκόταν σε ίδρυμα, καθώς είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια από την μητέρα της, είχε φύγει και είχε πάει στην γενέτειρα πόλη της μητέρας της στη Λάρισα, προφανώς ζητώντας βοήθεια από τους οικείους της. Εκεί, ο νονός της κοπέλας βρήκε την ευκαιρία να την απαγάγει, ενώ στη συνέχεια τη βίασε και την εξέδιδε σε φίλους και γνωστούς...

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι είναι οι εξής:

α) Ιωάννη ΓΙΟΛΔΑΣΗ του Βασιλείου, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις της αρπαγής ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες ασχολίες, του βιασμού από κοινού και κατά μόνας, της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος και της σωματεμπορίας κατ’ εξακολούθηση κατ’ επάγγελμα σε βάρος ανηλίκου. 



β) Κωνσταντίνο ΚΑΨΑΛΗ του Ευαγγέλου, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις της αρπαγής ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες ασχολίες, της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος και της σωματεμπορίας κατ’ εξακολούθηση κατ’ επάγγελμα σε βάρος ανηλίκου.




γ) Αχιλλέα ΤΣΑΚΙΡΗ του Νικολάου, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού από κοινού και κατά μόνας και της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος.



δ) Aliu (ον) KRENAR (επ) του Rrapo, γεν. την 15-9-1981 στην Αλβανία, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού από κοινού και κατά μόνας και της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος.



πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.