Αν και οι έρευνες για τον εντοπισμό της 53χρονης γυναίκας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό από τις δυνάμεις της ΕΜΑΚ, το Λιμενικό και την Αστυνομία, δεν έχει κατορθωθεί μέχρι στιγμής να ανευρεθεί.

Η γυναίκα, ιδιαίτερα συμπαθής στους συμπολίτες της, επέστρεφε στις 2 μμ από την εργασία της (εργαζόταν ως καθαρίστρια στο Regency casino της Θεσσαλονίκης). Εγκλωβίστηκε από τα νερά της άγριας βροχόπτωσης που ξεδίπλωσαν τον χείμαρρο στο παλιό ρέμα της Μηχανιώνας που έγινε ο χώρος όπου πραγματοποιείται η λαϊκή αγορά της πόλης. Αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το αυτοκίνητό της μετά από επικοινωνία που είχε με τον σύζυγό της προκειμένου να γλυτώσει από τα ορμητικά νερά που κατέβαζε το ρέμα. Το σπίτι της άλλωστε δεν απείχε πολλά μέτρα από εκεί.

Οι έρευνες εντόπισαν χθες το αυτοκίνητο της 53χρονης σε κεντρικό σημείο της Νέας Μηχανιώνας, με ανοιχτό το παράθυρο και αν και συνεχίζονται μέχρι αυτή τη στιγμή δεν κατάφερα να ανεύρουν την συνδημότισσά μας.

Ευχόμαστε να έχει αίσιο τέλος αυτή η άσχημη περιπέτεια ....

update 17:00

Στην διάσωση συμμετέχουν και οι εθελοντές της ΕΘΟΠΑΚ και ο Πάνος Paramoter από αέρος και από τον οποίο λάβαμε τις βιντεοσκοπημένες προσπάθειες ανεύρεσης της αγνοούμενης.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.