Εκδήλωση-συζήτηση με θέμα "Οι  αστικές  συγκοινωνίες στην πόλη μας και ο ρόλος του ΟΑΣΘ", διοργανώνει η δημοτική παράταξη Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς τη Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 7 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς "Οδού Χηλής" (Χηλής 12 και Τριπόλεως, Λεωφορειακές γραμμές Νο 5 και 6, στάση “Μητρόπολη Καλαμαριάς”)


Εισηγητές στην  εκδήλωση θα είναι οι:
-Γ. Τοζίδης, Οικονομολόγος, με θέμα "ΟΑΣΘ, ένα διαχρονικό σκάνδαλο"
-Ν. Τσεμπερλίδης, Πρόεδρος ΚΕ.Π.ΚΑ. Θεσ/νίκης που θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα έρευνας της κοινής γνώμης για τον ΟΑΣΘ
-Παναγιώτης Παπαϊωάννου, Καθηγητής ΑΠΘ, Συγκοινωνιολόγος, πρώην Πρόεδρος Σ.Α.Σ.Θ. με θέμα: "Δημόσιες συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης: 30 χρόνια αδιαφορίας, 30 χρόνια χαμένων ευκαιριών!"
-Μανόλης Λαμτζίδης, Αντιπρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Καλαμαριάς με θέμα: "Αθέμιτες διακρίσεις σε βάρος επιβατών. Ποιό είναι το ακριβές αντίτιμο του εισιτηρίου;"
-Ρία Καλφακάκου, Γραμματέας Δημ. Συμβουλίου Θεσσαλονίκης με θέμα: "Η δύσκολη συγκοινωνία στη Θεσσαλονίκη" 
-Σπύρος Κουζινόπουλος, δημοσιογράφος-συγγραφέας, Δημ.Σύμβουλος Θερμαϊκού με θέμα: "Η “σκαλομαρία” , το  σκάνδαλο ΟΑΣΘ, η θαλάσσια συγκοινωνία και η ομηρία μιας ολόκληρης πόλης".
Την εκδήλωση θα συντονίσει η Φιλιώ Καζάρα, Δημοτική  Σύμβουλος Καλαμαριάς
Συνδιοργανωτές στην εκδήλωση είναι εκτός από την ΡΕΚΚ Καλαμαριάς και οι δημοτικές κινήσεις "Συμπολιτεία Θερμαϊκού" και "Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη"
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.