Να καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της γνωστής ως εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο ζητά ο Εισαγγελέας Σταμάτης Δασκαλόπουλος με την εισήγησή του στο Συμβούλιο Εφετών.

Οι εμπλεκόμενοι, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, βαρύνονται με τις κατηγορίες για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική περίσταση, εκβίαση, εκρήξεις κ.λ.π.

Σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται πολύ κοντά στη δικαστική διαδικασία, ο Εισαγγελέας ζητά να απαγγελθούν στον κ. Μαρινάκη τέσσερις κατηγορίες για κακουργηματικές πράξεις.

Τάσσεται επίσης υπέρ της προφυλάκισής του γιατί μεταξύ των περιοριστικών όρων υπό τους οποίους είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την απολογία του στον ανακριτή Διαφθοράς πριν από περίπου ένα χρόνο, εκτός από την καταβολή 200.000 ευρώ σε εγγύηση και την εμφάνιση δύο φορές την εβδομάδα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ήταν η μη ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, κάτι που δεν τηρήθηκε και εκτιμά ότι μόνο με την προφυλάκιση διασφαλίζεται ότι δεν θα τελεστούν άλλες αξιόποινες πράξεις.

Την τελική απόφαση θα λάβει το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας που θα κρίνει αν και ποιοι από τους κατηγορούμενους θα παραπεμφθούν ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.