Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΝΝΕΠΕ ΜΟΥΣΑ” - ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ  θα μας παρουσιάσει, το Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης την "Κωμωδία ενός Μεγάλου έρωτα" της Ελένης Ζάχου.

Ερμηνεύουν :

κυρία Ασπασία : Μελπομένη Χριστολιάκου
κύριος : Μιλτιάδης Μαρέτας

Σύμβουλος σκηνογραφίας : Αμαλία Αλιφέρη
Επιμέλεια κουστουμιών : Κα. Πηνελόπη
Φωτισμοί – ήχοι : Στέλιος Καλαμώ
Σκηνοθεσία : Μιλτιάδης Π. Μαρέτας


Η “έννεπε μούσα ” ιδρύθηκε για να να αναπτύξει συνεργασίες και να προσφέρει εκδηλώσεις επαγγελματικών προδιαγραφών . Οργανώνουμε : Θεατρικές παραστάσεις , παρουσιάσεις βιβλίων , ποιητικά αναλόγια , Εκθέσεις , Ομιλίες, σεμινάρια, προβολές ντοκιμαντέρ
Δημιουργούμε με γνώμονα την πνευματική καλλιέργεια , την καλλιτεχνική ποιότητα και τη διασκέδαση του κόσμου .


Ένας κύριος και μια κυρία, ο άντρας και η γυναίκα , σημερινοί χαρακτήρες, συμπυκνώματα ανθρώπινων τύπων και συμπεριφορών , αγγίζουν το επίπεδο των διαχρονικών θεατρικών προσώπων , με την ανατροπή , την υπερβολή και το απροσδόκητο της κωμωδίας .

Η Μ. Χριστολιάκου παίζει σε θιάσους από το 1986 , παρακολουθεί θεατρικά σεμινάρια ημερίδες και διαλέξεις , συμμετέχοντας σε έργα Ελλήνων και ξένων θεατρικών συγγραφέων .

Ο Μ. Μαρέτας συμμετείχε σε θιάσους` παίζοντας με ηθοποιούς όπως : Ν. Χατζίσκος, Αγγ. Αντωνόπουλος, Γ. Σταματίου, Α. Τσιλύρα, Ρ. Βαγιάννη, Π. Χαϊκάλη κ.α. Έχει σκηνοθετήσει περί τις 50 παραστάσεις και έχει παίξει σε .. αρκετές. Μέλος του Σ.Ε.Η και της Ε.Ε. Σκηνοθετών .

Στην υπόθεση του έργου , φαίνονται με περιπετειώδη τρόπο πράγματα , όταν ο έρωτας ... μεγαλώνει . Ασχολούμαστε με τις σχέσεις στο ζευγάρι , αφού αποτελεί τον πυρήνα της κοινωνίας. Ένας παθιασμένος χορός στην αρχή ` Και μετά .. ;! .. βλέπουμε εξελίξεις , προκλήσεις , ανατροπές κι εκπλήξεις μέχρι το τέλος .

Οι θεατρικές συνθήκες δημιουργούν όμορφη σκηνική ατμόσφαιρα ενώ η δράση ξετυλίγεται σαν ένας χορός “τάγκο”, στο λόγο και στην πράξη.

Οι καταστάσεις γεμίζουν με ευχάριστη διάθεση το θεατή, παρασύροντάς τον στη δίνη τους Επιπλέον διαδραστικές συνθήκες , σαν “φροντιστήριο γέλιου” , τον κάνουν να αφήνει τα καθημερινά προβλήματα μακριά ... και ίσως να βελτιώνει τη σχέση του .


Σας περιμένουμε ` γιατί :

ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΠΟΡΕΙ Ν` ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 & ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ |ώρα :20.00
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.