Τη μνήμη των δύο αδικοχαμένων θυμάτων της πρωτοφανούς καταιγίδας της 7ης Σεπτεμβρίου στην περιοχή του Θερμαϊκού, της 53χρονης Σταυρούλας Πιπερά από τη Νέα Μηχανιώνα και του 55χρονου Δημοσθένη Μπαλιατσάκη από την Αγία Τριάδα, τίμησε χτες το βράδυ το δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού.

Μετά από πρόταση του επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», Σπύρου Κουζινόπουλου, το δημοτικό συμβούλιο τήρησε στην αρχή της συνεδρίασης ενός λεπτού σιγή, αποτίοντας έτσι φόρο τιμής στους δύο συνδημότες που έφυγαν τόσο άδικα εξαιτίας των καταστροφικών πλημμυρών που έπληξαν τις ανατολικές ακτές του Θερμαϊκού, προκαλώντας όπως είναι γνωστό τεράστιες καταστροφές σε υποδομές, οικίες, κτήρια, την αστική και την αγροτική οδοποιία, αλλά και τα δύο ανθρώπινα θύματα.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.