Το ντοκιμαντέρ "Κάτι στο νερό" αποκαλύπτει τον ιστό των ειδικών συμφερόντων, τις διπλωματικές σχέσεις και την εταιρική επιρροή πίσω από την ιδιωτικοποίηση των δημόσιων υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Δείτε ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ στο οποίο μιλούν εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ και συμπολίτες μας που δίνουν τον αγώνα της παραμονής του νερού στα χέρια της κοινωνίας μέσα από την συλλογικότητα "ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ".

Δείτε και διαδώστε αυτό το υπέροχο ντοκιμαντέρ που μιλά για την ανάγκη διατήρησης του νερού ως κοινωνικού αγαθού μακριά από τα χέρια των ντόπιων υποτακτικών και των ξένων τοκογλύφων.
Ακούστε τους ανθρώπους των κινημάτων και πληροφορηθείτε για τα παιχνίδια που παίζονται με την επιχείρηση "ξεπούλημα του εθνικού πλούτου" από τις δοσίλογες ελληνικές κυβερνήσεις των τελευταίων 7 χρόνων.

Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό.

Όχι στο ξεπούλημα ΕΥΑΘ.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.