Μεγάλη γιορτή εθελοντισμού με αποδέκτη τον συνάνθρωπό μας που βρίσκεται σε δυσάρεστη θέση διοργανώνεται την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου στη Νέα Μηχανιώνα.

Πιο συγκεκριμένα, στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη και από ώρα 09.00΄- 13.00΄πραγματοποιείται τακτική αιμοδοσία με σκοπό να ενισχυθεί η Δημοτική Δανειστική Τράπεζα Αίματος.

Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης, δήλωσε για το θέμα:

"Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης για το συνάνθρωπό μας. Το αίμα είναι δώρο ζωής. Δέκα λεπτά από το χρόνο μας είναι ένα μοναδικό συναίσθημα ικανοποίησης και συμπαράστασης στον συνάνθρωπο που υποφέρει και το ζητάει απεγνωσμένα. Ας μην αντιμετωπίσει την αδιαφορία μας!".
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.