Δωρεάν εξέταση τέστ ΠΑΠ σε όλες τις γυναίκες από ηλικίες 25 έως 65 ετών διενεργείται στο Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας με τη συνδρομή και τη συνεργασία του Δήμου Θερμαϊκού.

Στόχος αυτής της δράσης είναι η εφαρμογή στην πράξη της προληπτικής ιατρικής και των προσυμπτωματικών ελέγχων για ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών, ώστε να γίνει συνείδηση η ανάγκη για ετήσιο έλεγχο.

Το τεστ ΠΑΠ αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές εξετάσεις για τη γυναίκα και να αποβεί σωτήρια για τη ζωή της, γι' αυτό είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε χρόνο. Η πρόσκληση αφορά σε όλες τις ασφαλισμένες, ανασφάλιστες, άνεργες, άπορες γυναίκες, οι οποίες μπορούν να κλείνουν ραντεβού στο τηλέφωνο 2392330400 στο Κ.Υ., δηλώνοντας τον ΑΜΚΑ τους.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.