Η Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Θερμαϊκού σε συνεργασία με τη Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης και τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των Σχολείων της Δημοτικής Ενότητας Επανομής, διοργανώνουν την «ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ» η οποία αναφέρεται σε Σεμινάρια Επιμόρφωσης Γονέων, με θέμα: "Προβλήματα της σύγχρονης οικογένειας και πως αυτά επηρεάζουν τη μαθησιακή και ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών".
          Στόχος των σεμιναρίων είναι οι γονείς:
* να γνωρίσουν καλύτερα τα παιδιά τους σε όλα τα στάδια της ηλικίας τους και να βελτιώσουν το ρόλο τους ως γονείς.
* να μάθουν πώς να αναγνωρίζουν τα «ανησυχητικά» σημάδια στη συμπεριφορά τους και να προλαμβάνουν δυσμενείς καταστάσεις.
* να διαχειρίζονται σωστά την κρίση στις σχέσεις μέσα στην οικογένεια και γύρω από αυτήν.
* να γνωρίσουν τις σύγχρονες αντιλήψεις της Παιδαγωγικής και της Ψυχολογίας.
          Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής και ώρα 17:30, με εισηγήτρια την Ειδική Παιδαγωγό - Ψυχολόγο, κα Κατερίνα Φίλη.

           Τα εν λόγω σεμινάρια της ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ, θα ξεκινήσουν και στις άλλες δυο Δημοτικές Κοινότητες Περαίας και Ν.Μηχανιώνας, στο επόμενο διάστημα.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.